Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD-RW - Soubor nejde smazat

Od: delta® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den! Poprvé jsem si koupila disk DVD-RW, zapsala na něho soubor, který mi teď nejde smazat. Klikla jsem jen na něho pravou myší a dala ODSTRANIT. Nejde to. Poradíte mi, jak ho mám smazat? Děkuji vám :(

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalll*
hodnocení

0x

Dejte v nějakém programu například (Nero) SMAZAT celý disk a nebo zformátovat a nebo tak něco...A ono se to dneska ještě vyplatí ty RW cédé? Není lepší koupit flashku, jdou sehnat dneska už hodně levně...;)

hodnocení

Já jsem si na to vypálila prezentaci, kterou jsem si chtěla přehrát v TV.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pokud používáš NERO, je tam možnost "Vymazat DVD"

hodnocení

Vypaluji v DeepBurner

pravdomluvny*

V Deep Burner je nahoře v liště volba "Vyčistit přepisovatelné médium" . (Symbol CD s dvěma zelenými šipkami)

hodnocení

*palec*Díky, už jsem to tam dala, ozvu se, jak to dopadlo.

hodnocení

Tak už to mám, dala jsem Tento PC / Jednotka DVD-RAM a vyskočilo mi okno - Nesprávná funkce...:(

pravdomluvny*

Nerozumím... Zkusila jsi to DVD-RW smazat tím DeepBurnerem? Smazalo se?

hodnocení

Ano, zahrála hudba,DVD vyjelo, znovu jsem ho dala do mechaniky a zkusila otevřít, ale vyskočila mi zpráva Nesprávná funkce.

hodnocení

Přesně: D:/ Není přístupný. Nesprávná funkce.

No když je smazané, nedá se v průzkumníkovi otevřít, proto ta hláška.

hodnocení

Tak je to OK?

Ano, je. DVD by muselo býti naformátováno, aby bylo běžně přístupné. Se smazaným DVD umí pracovat vypalovací programy a trochu i samotný operační systém.

Však si zkus na něj zase něco vypálit. Pak to můžeš zase smazat.

hodnocení

Děkuji moc *pusa* Děkuji vám všem!

Pokud není DVD naformátované na paketový zápis při kterém je umožněno "mazat" jednotlivé soubory musí se DVD smazat celé za pomocí vypalovacího programu.

hodnocení

Není naformátované...:( Čistím ho v tom DB.

michalll*

A je tam tato funkce nebo nějaká podobná?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]