Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restart pc při hře

Od: mh15 odpovědí: 6 změna:

čau mam takový problém zapnu si hru pařim tak10-15 min a najednou se mi restartuje počítač ale teplota grafické karty je bud dobrá nebo kolem 50 stupnu nevim čim tpj e prosim odepiš te mi na Herout13@seznam.cz

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud jsi seš jistý grafikou, může být problematický zdroj nebo chlazení procesoru. Mrkni na to.

mh15
hodnocení

ajak sem mám na t podívat prosím

Zdravim, hodne zaleží co máš za PC (procesor,RAM, grafika..)! Určitě doporučuju sehnat si nejaky freeware na mereni a zapis teplot v PC ...staci trochu hledat na google je toho mraky... dulezity je aby ti soft zapisoval do nejakeho souboru aby po restartu se dali hodnoty precist ... a pak uvidis... druha vec je ze muzes mit poskrabané CD... delaji to i jine hry?

hires*

Jo to vyzkoušej, ale ty hry by měli být přibližně stejně náročné.

mh15
hodnocení

procesor AMD Athlon II X2 250 Dual Core (Regor) / 3.0 GHz / 65W / AM3 / BOX grafická karta VGA MSI N9800GT-MD512/PWM / 512MB DDR3 (1800 MHz) / 2x DVI-I / SLi / HDMI / PCI-E x16 a dela mi to u fotbalu a u Call of duty 2 a začalo to předevčírem a na měření mám HWMonitor

Sundej boční kryt PC a podívej se na chladič procesoru jestli se řádně točí a jestli není žebrování zaneseno prachem.

A jak jsi zjistil, že máš na grafice 50°C, to je na hraní her docela málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]