Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vyhledat možnosti

Od: macek* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer chtěla bych se zde zeptat jak akde si najdu možnosti.Známý mi poradil že si mám dat start+hledat zadám vše co potřebuji a ještě najet na možnosti a zaškrtnout tam skryté složky.Můžete mi do podrobna napsat jak to vyhledat děkuji

doplněno 05.03.10 21:41:

Mockrát vám oběma děkuji za pomoc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Otevřete si okno průzkumníka, klikněte na menu Nástroje - Možnosti složky - Zobrazení - a tam najdete k zaškrtnutí ty Skryté složky.

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Máte na mysli zobrazení skrytých složek? Start - Ovládací panely - Možnosti složky - Zobrazení - Skryté soubory a složky - tam označte možnost "Zobrazovat skryté soubory a složky".

Při prohlížení těchto složek postupujte opatrně, ať si nesmažete něco důležitého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]