Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se připojit na icq

Od: simona* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

právě jsem si nainstalovala novou verzi icq, bohužel se nemůžu připojit... stále mi to píše, že mám špatný nick nebo heslo... jsem si jistá, že je vše správně, protože na stolním počítači se připojím bez problému... vše zadávám ručně, velká písmena i číšla přes "Shift"... prosím o radu, děkuju...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

Zkuste si nainstalovat jiného ICQ klienta,třeba Mirandu nebo QIP.Poté napište,jestli se vám podařilo se přihlásit...;)

Miranda : slunecnice.cz/...

QIP : slunecnice.cz/...

bena*

Program ICQ se už sám o sobě nebezpečný. Když si důkladně přečtete smlouvu, tak už člověku běhá mráz po zádech. Já tedy ICQ nemám a ani ho nechci, upřednostňuji Windows Meesenger a Skype. Sice se Skypem jsou teďka prooblémyohledně vlastníka, ale jako hlavní "kecálek" mi slouží Windows Messenger. ICQ je prostě na hovno.

miner*
hodnocení

0x

Nejste připojena na stolním počítači a na notesu (předpokládám, že jste práve na notebooku) zároveň? Nevím, zda ICQ neblokuje více než jedno spuštění, ale nic není nemožné.

simona*
hodnocení

na stolním pc jsem odhlášená... právě proto mě udivuje, že na notebooku se připojit nemůžu...

Mám pocit, že dvojí připojení nedovolí, ale že funguje tak, že napíše, že jsem již připojen, a to staré připojení zavře. Aspoň když se připojuji přes Mirandu či QIO, ale to bude vlastnost samotného ICQ, ne klienta.

pepyk93*
hodnocení

0x

Zkuste restartovat počítač na kterém je ICQ nově nainstalováno.Není možné,že se vám někdo dostal na váš účet a změnil vám tam heslo? Je to sice asi nepravděpodobné,ale i to se může stát...lidé jsou bohužel různí...:(

simona*
hodnocení

děkuju za radu, ale už jsem ho restartovala několikrát... notebook používám pouze já, takže změna hesla bez mého vědomí není možná... opravdu nevím čím to může být...

V tom případě se vrať k funkční verzi 6-tkové řady. Ona ta sedmičková je nějaká divná. Při instalaci ICQ 7 se pravděpodobně předchozí verze na disku zachová.

simona*
hodnocení

tak už to mám... kamarádka poradila... stačilo do nicku místo přezdívky napsat číslo účtu... ale i tak díky za rady... :D

moxa*

Ano, přesně tak to je, stalo se mi to už několikrát a nakonec jsem si vždycky vzpomněla, že tam patří číslo :-D

Ale už jsem vám nestihla poradit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]