Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer, prosím o radu.
Občas hledám v Googlu. V poslední době se mi v levé části monitoru neobjevuje nabídka "stránky pouze česky" (nebo tak nějak, ale byto to tam).
Když zadám české slovo s diakritikou, Google nabídne to, co hledám. Pokud zadám třeba latinský název květiny, jméno cizího spisovatele, název cizího města... jsou v nabídce pouze anglické texty. Sice si s angličtinou nějak poradím, případně za jméno ještě do vyhledávače přidám slovo malíř, spisovatel... ale přece jen bych měla raději tu původní rychlejší možnost hledání českých stránek.
S počítačem jsem nic mimořádného nedělala. Výjimečně na něm pracují moje děti.
Syn mi to jednou nějak opravil, snad den nebo dva to fungovalo. Teď neporadí, je v cizině.
Vím, že mohu hledat i na Seznamu, přesto bych chtěla opravit Google.
Místo odpovědět jsem klikla na dobrou odpověď, v každém případě ti patří. K otázce - bývávalo tam moje město. Už není.
No tak ho tam napiš do toho políčka a stiskni "Nastavit"
Jak to děláš? Mně to jde...
Není tam žádné políčko. Na google cz se po kliknutí na search tools objevilo moje město,
doplněno 10.12.12 19:38:ale nejde to nebo neumím uložit.
doplněno 10.12.12 20:07:Pokud otevřu google. cz, už se mi objevuje moje město. Nějak jsem se jednou (podruhé ne) dostala kamsi a zatrhla češtinu.
Přesto všechno, když do vyhledavače vpravo nahoře napíšu Madrid, London... je to pořád jen a jen anglicky.
V každém případě děkuji za pomoc, případné další pokusy nechám na zítra.
Možná to půjde, ale se mnou se musí hodně pomalu. Vůbec nevím, jak se tam mám dostat.
Za všechny rady budu vděčná, ale opravdu polopatisticky. Ne jako pro blbé, ale doslova pro blbé.
doplněno 10.12.12 19:34:Už vím, kde to je. Ale mám to všechno jen anglicky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.