Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po přeinstalování OS na NB nejde internet

Od: eny001* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám dotaz. Přeinstalovala jsem kompletně kamarádce Windows, teď má XP SP 3, ale nemůžu se připojit na internet, přitom připojení mi píše připojeno. Nefunguje ping ani tracert, nevíte čím to může být? Normálně se připojuje přes modem, tady to jde i přes WIFI, ale nic

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eny001*
hodnocení

jo a když se podívám do správce zařízení hardwaru, nejsou zde uvedené porty, může to být tím?

Jak tam nejsou uvedeny porty? Je tam něco s otazníkem či vykřičníkem? Ta reinstalace byla na čistý disk nebo přes stávající systém? Ovladače jsou všechny korektně nainstalováný? Je nakonfigurováno síťové připojení?

bena*
hodnocení

0x

Máte zadanou IP adresu, Masku podsítě, servery DND, výchozí bránu? Vše to jsou čísla, která se zadavají do Vlastnosti připojení.

doplněno 20.03.10 13:21:

*servery DNS

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]