Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlépe zablokovat přístup na www stránku

Od: pepyk93* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.

Vím,že tu podobný dotaz možná byl,ale přesto vás moc prosím o odpověď.

Potřeboval bych vědět,jak nejlépe zablokovat přístup (samozřejmě že s administrátorským oprávněním) na jednu www stránku na jednom z účtů na PC,pokud možno,aby se o tom dotačný nedozvěděl (aby se to dalo těžko zjistit-pokud to ovšem vůbec jde).Nechce se mi instalovat nějaké složité programy,opravdu se jedná ,,jenom" o jednu stránku.Nešlo by to nějak ve Windows nebo v internetovém prohlížeči (IE 8 a Mozilla 3.016)?

Děkuji za odpověď. :)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

4x

záleží proti komu ta obrana má být, jak je zdatny, ale možná postačí úprava hosts

pepyk93*
hodnocení

Děkuji za odp.Dotyčný zdatný moc není.Jak by se dala provést ta úprava hosts? :)

alf*

127.0.0.1 www.tenhleserverne.com vložit do souboru hosts který třeba v XP je k nalezení v C:WindowsSystem32driversetc

pepyk93*
hodnocení

Děkuji,vyzkouším a ozvu se jak jsem dopadl...:)

alf*

určitě dobře, nech první řádek který je 127.0.0.1 localhost

takže třeba blokování seznamu bude ten soubor vypadat takhle:

127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 www.seznam.cz

doplněno 04.03.10 19:43:

ihned po úpravě to tedy nefunguje, pokud budeš zkoušet je třeba nejprve otevřít nějakou jinou stránku a poté zkusit blokovanou nebo restartovat prohlížeč

fidonet*
hodnocení

1x

Není potřeba ani comander. Stačí obyčejný poznámkový blok.

Jinak opravdu 100% metoda!

pepyk93*
hodnocení

Ještě mám dotaz.Pokud budu chtít toto blokování zrušit,tak to půjde ,,vrátit zpět",že? :)

alf*

no jasně, zůstane jen ten první řádek. A opačně, seznam blokovaných může být i hodně dlouhý. Pokud by to mělo být blokování ve větší míře a chránit (ne jako to Kocábovo tlačítko, opravdu chránit) děti tak doporučuji openDNS

mcvalis23*

prosim vás a co když mi to napíše ve win 7 přístup byl odepřen? a t jsem správce.

Dej si vlastnosti toho souboru a odškrtni jen pro čtení. Případně si přidej práva na zápis

alf*

musíš spustit Notepad jako správce, pak to půjde

doplněno 05.03.10 00:34:

být tak přihlášen nestačí

mcvalis23*
hodnocení

0x

ulozit uz mi to slo ale nejak mi to nic neudelalo asi jsem to napsal spante tak tady je sreen pls o radu dik.
leteckaposta.cz/4/...

špatně jsou křížky # na začátku, ty slouží jako komentář, tedy se nic neprovádí, protože celéje to komenář. Křížky stačí umazat! :)

doplněno 12.03.10 10:49:

příště je lepší obrázek uložit někam, kde se obrázky ukládají např. papricka.cz/.... Letecká pošta je na soubory, na obrázky není úplně ideální (složitý přístup)

alf*

tam také ne, obrázek přímo do vlákna ať se nemusí odskakovat. Tam leda snad pokud musí být větší.

souhlas, on to byl celý screen velké plochy, po zmenšení by nebylo nic vidět. Není ani špatné udělat ho ALT+SCREEN - sejme to jen aktivní okno, pak rovnou tedy sem ;)

juvla*
hodnocení

0x

"jak píšou" musíš tam dodržet ty mezery. Zedituj to např. Commanderu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]