Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.
Vím,že tu podobný dotaz možná byl,ale přesto vás moc prosím o odpověď.
Potřeboval bych vědět,jak nejlépe zablokovat přístup (samozřejmě že s administrátorským oprávněním) na jednu www stránku na jednom z účtů na PC,pokud možno,aby se o tom dotačný nedozvěděl (aby se to dalo těžko zjistit-pokud to ovšem vůbec jde).Nechce se mi instalovat nějaké složité programy,opravdu se jedná ,,jenom" o jednu stránku.Nešlo by to nějak ve Windows nebo v internetovém prohlížeči (IE 8 a Mozilla 3.016)?
Děkuji za odpověď.
127.0.0.1 www.tenhleserverne.com vložit do souboru hosts který třeba v XP je k nalezení v C:WindowsSystem32driversetc
určitě dobře, nech první řádek který je 127.0.0.1 localhost
takže třeba blokování seznamu bude ten soubor vypadat takhle:
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 www.seznam.cz
ihned po úpravě to tedy nefunguje, pokud budeš zkoušet je třeba nejprve otevřít nějakou jinou stránku a poté zkusit blokovanou nebo restartovat prohlížeč
no jasně, zůstane jen ten první řádek. A opačně, seznam blokovaných může být i hodně dlouhý. Pokud by to mělo být blokování ve větší míře a chránit (ne jako to Kocábovo tlačítko, opravdu chránit) děti tak doporučuji openDNS
ulozit uz mi to slo ale nejak mi to nic neudelalo asi jsem to napsal spante tak tady je sreen pls o radu dik.
leteckaposta.cz/4/...
špatně jsou křížky # na začátku, ty slouží jako komentář, tedy se nic neprovádí, protože celéje to komenář. Křížky stačí umazat!
příště je lepší obrázek uložit někam, kde se obrázky ukládají např. papricka.cz/.... Letecká pošta je na soubory, na obrázky není úplně ideální (složitý přístup)
tam také ne, obrázek přímo do vlákna ať se nemusí odskakovat. Tam leda snad pokud musí být větší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.