Nejste přihlášen/a.
Tři dny jsem se nemohla zbavit viru-trojský kůn,asi jsem vymazala celý soubor i virem.Pak jsem dělala defragmentaci a zjistila jsem že mi tam zmizel jeden zelený proužek-nepřesunutelné soubory.Tak nevim jestli jsem něco provedla a jak zjistim jestli jsem vymazala nějaký důležitý soubor pro pc a případně jak ho dám spět.Pc nemám dlouho a moc tomu nerozumím.Děkuji za rady
Defragmentací nijak neovlivníš čitelnost programů a jejich souborů.Pouze se naskládají do volných prostor disku a ty nepřesunutelné zůstanou ,kde jsou.Lépe se využije místo na disku.Při antivirové kontrole se nalezený napadený soubor izoluje a uloží do "karantény" kde je opečován tak,že nemůže škodit.Smazat ho můžeš,jen při vyzvání.
JABRAKA
Zkuste nainstalovat program HijackThis. Až ho nainstalujete, tak ho spusťte. Zvolte položku Do a system scan and Save logfile. Log z programu sem vložte. Potom uvidíme co dál. Je možné, že v počítači zůstala nějaká potvora.
zkusila jsem a povedlo se ale nevim jak to ppřetáhnout sem.Uměla bych to poslat emailem ale sem to přetáhnout na to jsem nepřišla,jak jsem říkala mam pc chvilku
Tak jedině to rozdělit do několika odpovědí nebo mi log pošlete e-mailem. Můj e-mail je honza.bencik@hotmail.com
Nezapomeňte uvést předmět e-mailu (bezpředmětné e-maily jsou automaticky mazány!).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.