Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
moc bych potřeboval ovladač na zvukovku do ntb. - Crystal PnP Audio System CODEC, ale pro XP!
Nevíte, kde bych ho moch sehnat?
Moc by jste mi tím pomohli!
Díky!
De je ten ovladač: soundcard-drivers.com/... - sice tam píšou, že je to pro Win95/98, ale já bych to zkusil nainstalovat, většinou ovladače které fungují na Win98, tak fungují i na Xpéčkách.
Já mám zvukovku C-Media a také jsou určeny pro WIndows 98/Me/2000. Já mám Xpéčka a funguje to už několik let zatím dobře.
Díky za odkaz, já už jsem právě zkoušel haldu ovladačů, ale vždycky mě to hodilo chybu, že nemam Win98.
Tak jsem downgraudoval na Win 2000, s tim že se to vyřeší, ale při instalaci se objeví toto img251.imageshack.us/... a nevim co dál, zkoušel jsem restartovat a nic, prosím poraďte.
Ale downgradovat jste nemusel. No já bych to zkusil restartovat a potom stisknout Win+Pause / Break a koukl bych do správceho zařízení, jestli není někde chyba. Kdyžtak bych ty ovladače zkusil nainstalovat ještě jednou. Také zkontrolujte, zda-li zvuková karta je správně zasunuta a zda-li je v zelené zásuvce na zvuk zasunutý tzv.jack - zelený je od repráků.
doplněno 05.03.10 22:08:Jinak, koukám, že nikde není antivir, firewall a další bezpečnostní programy. Zde je stránka, kde najdete několik tipů: freeware.okamzite.eu/...
Je to notebook, takže zvukovka je dobře zasunutá, ve správci zařízení mam ten ovladač s vykřičníkem. Zkoušel jsem ho nainstalovat asi 10x a bez úspěchu. Takže mi asi nezbyde nic jinýho než byjt bez zvuku, nebo tam hodit winy 98 na těch to šlapalo.
tak jsem to stáhnul a byly tam dva soubory. Driver updater a ten když nainstaluju tak nejde spusit. Pak ten ovladač a ten chce vložit disketu viz img294.imageshack.us/...
Tak už se vykašlem na zvukovku, bez tý to vydržim ale horší je že nemam ovladač na komunikační port COM1. Nevíte, kde bych ho schrastil? Já sem nic moc nenašel
Jo a ještě nevíte, jak se u tadytý potvory leze do BIOSu?
Díky moc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.