Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatické odhlašování

Od: pavla2511* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, k věci: přihlásím se na email, otevřu zprávu, kliknu na odkaz ve zprávě - hlášení: Byla jste automaticky odhlášena, znovu se přihlásím, otevře se emailová schránka, otevřu zprávu, kliknu na odkaz ve zprávě - hlášení: Byla jste ... blablabla.

Chci poslat zprávu - viz výše. A najednou to naskočí a chvilku to funguje bez problémů.

ESET ani Malwarebytes´ žádný vir nehlásí.

Nejde to nějak poštelovat?

Díky a hezký den Pavla

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co nepovolene cookies? Po tom co Vam to napise " Byla jste automaticky odhlášena" mrknete zda neni vpravo dole v liste Internet Exploreru cervene kolecko s bilym prouzkem. Pokud ano, kliknete na nej pryvym tlacitkem mysi, ze seznamu vyberte adresy ktere zacinaji na www.seznam.cz/... kliknout na ne pravym a dat povolit.

doplněno 04.03.10 15:22:

Oprava:
Pokud ano, kliknete na nej pryvym tlacitkem mysi, ze seznamu vyberte adresy ktere zacinaji na www.seznam.cz/... kliknout na ne pravym a dat povolit.
Spravne to ma byt:
Pokud ano, kliknete na nej dvakrat LEVYM tlacitkem mysi, ze seznamu vyberte adresy ktere zacinaji na www.seznam.cz/... kliknout na ne pravym a dat povolit.

lukas82*
hodnocení

2x

a co spyware?

pavla2511*
hodnocení

Kde to najdu?

Spyware je škodlivý software a budeš ráda, když ho nenajdeš. K jeho detekci se dají využít moderní antivirové programy nebo specializované programy jako Ad-aware, Spyboot...a mnoho dalších. Stačí je nainstalovat a po aktualizaci spustit prohledání počítače.

perda*
hodnocení

0x

Jaký používáš prohlížeč a zkoušela jsi to i v jiném prohlížeči?

pavla2511*
hodnocení

Jsem přihlášená na Seznamu. Jinde jsem to nezkoušela.

Dělá to pořád tak, nebo se to někdy chovalo normálně, tedy k odhlášení nedošlo?

pavla2511*
hodnocení

Poslední dobou je to trvalý stav.

hodnocení

0x

Je to takové zvláštní, ale s něčím odobným jsem se setkal. Přihlásil jsem se přímo do emailu, zatrhl jsem zapamatovat si mne na tomto počítači, no a ono mne to občas automaticky odhlašuje. Tak jsem se přihlásíl do seznamu, zatrhl jsem přihlásit se trvale, a do pošty jsem šel tudy. Teď to drží. Co takhle obrátit se na helpdesk seznamu? Tam by měli být nejinformovanější.

Jinak mohu poslat pozvánku na g-mail, v případě zájmu pošli svůj mail a já ji pošlu. (Třeba mi napiš na mail ArthurGordonPym@inmail.cz.)

pavla2511*
hodnocení

Mě to odhlásí ve chvíli, kdy mám otevřenou zprávu, automatické přihlášení už raději nedráždím. A helpdesk Seznamu - to byla legrace. Automatická nápověda mi napsala povolit cookies a když to nefungovalo, tak jsem zvolila on-line nápovědu a tam mi napsali zakázat cookies. Tak jsem to zase překlikala zpátky a výsledek žádný. Teď jsem si stáhla a použila anti-spyware (2 inf. soubory) a zkouška zatím na výbornou.

Díky moc za nabídku, třeba se ještě ozvu, jestli to zase začne blbnout

Pavla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]