Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jak mám přeinstalovat celí počítač.Nechci si nic zálohovat.Mam oparačni systém windows.xp.Tedy potřebuji radu,na odinstalaci,pote zformátovat a znovu nainstalovat.Pravděpodobně mám ve svém počitači nějaký vir.Neustále se mi počítač seká.Hlavně bych rád věděl,jak mám nastavit BIOS.na mém počítači je tento bios(CMOS SETUP UTLITY-COPYRIGHT 1984-2002 Award Software) Za veškeré rady všem moc Děkuji.
- vložit do mechaniky instalační DVD
- restartovat počítač
- spustit systém z DVD (načte se instalační utilita) a spustit instalaci
- v rámci volby disku provést odstranění oddílu, jeho nové vytvoření a naformátování (utilita provede sama, stačí jen odklepnout příkaz)
- po restartu počítače zahájit instalaci na vyčištěný a zformátovaný disk
Přeinstalovat počítač = kapitulace. Já bych s viry zkusil bojovat.
Pokud jste počítač přeinstaloval, tak si přečtěte tento docela zajímavý článek ( freeware.okamzite.eu/...), jak zabezpečit počítač na solidní úroveň a přitom nezaplatit za to ani korunu.
Pokud by jste ještě zkusil bojovat, tak napište. Poradím Vám.
doplněno 04.03.10 14:45:Jinak často se reinstaluje počítačm, proto, protože je zahlcený. Zde je docela dobrý článek, jak zoptimalizovat počítač: freeware.okamzite.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.