Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička z YouTube do MP3

Od: dalexa® odpovědí: 14 změna:

Existuje prográmek, nebo nějaký web, kde by se dala písnička z youtube překopat do mp3? Používala jsem Zamzar, ale ten teď nejde. Díky za odpověď

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

JDownloader umí rovnou stáhnout zvukovou stopu v MP3 bez potřeby konverze..

tak jsem si to flvto nakonec nainstaloval a zatím všechno oukej. Sice je to s konverzí ale nevadí, nekterá skladba je coby dup a nekterá jde pomalejc. Díky za odpovědi .

hodnocení

0x

aTube Catcher

atti022*
hodnocení

0x

www.keephd.com

stribrnak*

nemusiš nic instalovat,sem pouze vlož link vide a jedo to

flvto.com/...

Dobrý den, co dělám špatně,stahuji písničku na flvto,stahnu jednu v pohodě, pak chci stahnout druhou a už to nejde ,zobrazí se tam nějaký přiblblý rámeček ,tak to zopakuju a pořád to nejde. Dělám něco špatně? Díky

hodnocení

0x

www.2conv.com

Prosím trochu více k tomu, jsem nějakej natvrdlej. Díky

Do řádku to sice zkopíruju ale není tam nic dál, na co tedy kliknout?

Co takhle kliknout na Next, vpravo dole? Chvíli počkat, až se to překonvertuje do mp3 a pak kliknout na Download.

na next kliknu ale žádný download tam vůbec nemám zobrazenej

Co se tam zobrazí? Dělá to něco? Nebo to nedělá vůbec nic?

hodnocení

0x

Já použivám (save2pc light) video klip stahne ve Flv (neplacená verze) potom převedu v( xmedia recode) do avi a v( video mp3 extractor) to převede do mp3.Vipadá to dost složité ale pisničku dostanu s kazdého filmu a video klipu.

sarininka*
hodnocení

0x

Jo zkus tohle: youtube-mp3.org

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]