Nejste přihlášen/a.
dobrý večer chtěla bych se zde prosím zeptat dnes jsem si vypálila film otevřela nero film ze složky jsem vložila do nera a chtěla vypálit.
ale zjistila jsem že mi to nejde zřejmě bych si měla asi nastavit vypalování ale nevím jak na to můžete mi prosím poradit jak na to včetně stručného postupu nebo taky odkazu mám hewlett packard děkuji moc
doplněno 03.03.10 21:02:omlouvám se pokud jsem to nejasně napsala.přes uložto.cz jsem si stáhla film do počítače chtěla ho vypálit ale zjistila jsem že mi to nejde.jelikož asi nemám nastavené vypalování .chtěla bych prosím vědět jak si to přesně nastavit jelikož to mám anglicky to nero start smart expres prosím o stručný popis jak si to nastavit a pak vypálit děkuji
Nějak nerozumím co vlastně chcete,píšete: dnes jsem si vypálila film otevřela nero film ze složky jsem vložila do nera a chtěla vypálit.Co vlastně chcete udělat?
Nero start smart expres nepoužívám,takže nevím jak to tam je,zkuste počkat až Vám poradí někdo kdo má s tím zkušenosti,nebo si stáhněte nero v češtině a to si myslím že by potom neměl být problém : stahuj.centrum.cz/...
Pokud máte Nera nelegální, tak bych se zkusil poohlednout po programu zadarmo na vypalování. Tím programem je CDBurner XP. Nero ve free verzi je snad ještě horší než integrovaný vypalovací program ve Windows XP a vyšších.
Pokud je to klasický video s příponou .avi(nebo .wma) , tak bych neváhal a zkusil bych to vypálit jako datový disk(prostě normálně šoupnout do vypalovací fronty a vypálit).
Jinak snažte se prosím psát co "nejčitelněji" a po každé větě psát tečku a novou větu začít VELKÝM písmenem a případně dodržovat tzv.SVOMPT.
doplněno 03.03.10 21:14:SVOMPT ne jako v angličtině, ale prostě, aby věta měla logiku a měla podmět, přísudek, a potom kdyžtak příslovečná určení, předměty a další větné členy, aby z věty nebyla nějaká řada" písmen, ve které se člověk s těží vyzná. Jiank Vám rád pomohu.
Od počátku používám tento program slunecnice.cz/... ,je v češtině a jak já říkám...s prominutím..."pro blbce".Takže i pro mě
Při vypalování popisuje krok za krokem další postup
Nic jiného není zapotřebí nastavovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.