Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook mi nespusti hry

Od: behy* odpovědí: 3 změna:

Zdarvim, koupil sem asi rok starej pouzity notebook. OS - Windows Vista, 2048 MB Ramm, 2 jadrovej procesor...

chtel jsem zkusit par her, vsechny sli krasne v pohode naistalovat, ale ani jedna spusiti.. zkousel sem Blitzkrieg 2, Hidden and Dangerou 2, Painkiller, Alexander, GTA San Andreas, Gothic 3 DEMO...

U par z nich mi to napsalo chybu... par z nich to pise ze to potrebuje naistalovat nejaky ovladac a kdyz ho dam naistalovat tak to napise ze to nepude... a u GTAčka tam dam CD, poklpu na ikonku a vubec to nereaguje... rotzočí se CDčko, ale pak nic... vubec se nespusti, nic nenapise...

Prosim poradte diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Velmi obecná otázka,zkusím velmi obecnou odpověď-co třeba Direct X?

krulis*
hodnocení

0x

U par z nich mi to napsalo chybu... Jakou chybu?

par z nich to pise ze to potrebuje naistalovat nejaky ovladac a kdyz ho dam naistalovat tak to napise ze to nepude... Co to znamená že to nepůjde?

perda*
hodnocení

0x

A hry jsou originál? ;)

Důležité je jakou máš grafickou kartu. Pokud pouze integrovanou tak většinu novějších her vůbec nespustíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]