Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím poradí mi někdo, proč mi nejde obraz u souborů stažených z kamery příp. mov (změnila jsem na mpeg), jde mi jen zvuk. Mám nainstalovné kodeky K-Lite, v programu windows media player funguje jak obraz, tak i zvuk. Čím to může být způsobeno?Jsem začátečník v movie makeru...
Děkuji za odpovědi.
Poradíte mi ještě nějakej program na to zkonvertování...kamarád mi stáhnut špatnej program (je to spíš na spuštění dvd k tv)...nebo to mám udělat v tom virtualdub...Fakt to neznám, asi si myslíte, že jsem úplně blbá, ale fakt dělám se soubory z kamery poprvé
Tady najdeš odkazy na stažení programu VirtualDub a Pluginu na otevření souboru MOV:
Jednoduchý návod je potom zde:
Díky za odkazy... poradíte mi ještě nějaký program na zkonvertování videa z mov?Jde mi o to, jestli když to zkonvertuju, by mi to šlo i upravit v movie makeru - přece jen je pro mě pochopitelnější - takže se spíš chci zeptat, zda to vůbec jde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.