Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzhled stránek necelý

Od: ivy5® odpovědí: 9 změna:

Dávala jsem instalovat v obchodě do PC legální windowsi a nyní mám divný nebarevný a neúplný vzhled stránek-když zapojím druhý počítač mám např.mail zelený s kytičkami-tady je strohý modrý a jakékoliv stránky se mi zobrazují na jiném PC celé,na tom druhém ale ne-vše je nebarevné nebo minimálně barev a hlavně neúplné,někde třeba chybí různé kolonky apod.v obchodě mi řekli,že mám něco nenastaveno a že oni to už nastavovat nesmějí a každý musí sám,no to akorát nutí lidi aby to zase platili,já ani nikdo v mém okolí neví jak.Prosím poraďte.Moc děkuji

doplněno 03.03.10 11:41:

Mám windows profesionál

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Prvně je potřeba vědět jaké máš Windows. Tipuji ale že nemáš korektně nainstalované ovladače od grafické karty.

doplněno 03.03.10 11:46:

XP, Vista, 7?

hodnocení

Profesional

03.03.10 11:48
hodnocení

XP

perda*

Takže Start -> Ovládací panely -> Systém -> Hardware -> Správe zařízení. Co máš za název ovladače pod Grafické adaptéry, není tam něco s otazníkem, nebo vykřičníkem?

Dále pravé tlačítko na ploše -> Vlastnosti -> Nastavení -> jaké máš rozlišení obrazovky a kvalitu barev?

hodnocení

název je tam C.P.Technologies Inc.RADEON 9250 Game FX a pod tím je to samé jen za Fx je ještě pomlčka SECONDARY,žádný otazník ano vykřičník tam není.Rozliuš.1280x960,aůle dávala jsem, i jiné beze změny a kvalitta nejvyšší 32 bitů

hodnocení

oprava-ne ano,ale ANI vykřičník :)

A můžeš sem dát obrázek s tím, co ti kde chybí?

hodnocení

To nevim jak-prostě např.u mailu který mám nastaven na zelenou a který když si ho otevřu kdekoliv jinde zelený je,je na tomto modročerný-občas fialová.Dále třeba u aukra se mi nezpobrazí vůbec moje aukro,oblíbemné atd.a musím tam lézt jinak-z mailu kde tento odkaz mám atd.

repak*
hodnocení

0x

To nebude nastavením hardware, ale software. Jak uvádí Perda: nastavencí plochy, pak nastavení dalších programů. Mail: záleží na použitém klientovi - Outlook nebo webové klienty příslušných serverů, ... Podle mne je nejlepší rada: sežeňte kamaráda, který to za úsměv nebo lahvinku něčeho dobdého nastaví, stáhne Vám užitečné prográmky atd atd. Touhle cestou by Vaše otázky nikdy neskončily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]