Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smajlíci v ICQ se nehýbají

Od: delta® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den! Stáhla jsem si do ICQ smajlíky, ale nehýbou se mi. Nevíte, co s tím? A jak se dá smajlík uložit do ICQ po jednom - jde to vůbec? Poraďte, prosím. Děkuji. ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Zkoušela jste smajlíky znovu stáhnout? download.icq.com/...

Nebo máte jiné?

hodnocení

Tyto mám, ty se hýbou. Stáhla jsem si ale jiné a ty jsou zamrzlé. Taky bych si chtěla přidat smajlíka do ICQ, kterého mám ve své složce, ale nevím, jak... *nevi*

vosikac*

*jasne*Klikni na kontakt ,aby se ti otevřelo okno s konverzací - pak na tu malou šipku vedle smajlíků - pak spravovat vlastní emotikony - pak na přidat - procházet - ... a najdi si ty svoje kde je máš;)

hodnocení

Udělala jsem to, smajla, kterého jsem chtěla, se objevil ve "vlastní emotikony" , chtělo to po mne kláves. zkratku - zvolila jsem číslo 1 - vše OK, až na to, že se smajlík nehýbe!*bum*Co s tím? Když otevřu složku, ve které ty smajlíky mám a mám si vybrat ( procházet...), tak se taky nehýbou. Nemá to nějakou souvislost? *sok*

vosikac*

*jasne*Třeba nejsou podporovaný aplikací.Jinak netuším*nevi*

hodnocení

Ach jó, děkuji moc za odpovědi! *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]