Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Stáhla jsem si do ICQ smajlíky, ale nehýbou se mi. Nevíte, co s tím? A jak se dá smajlík uložit do ICQ po jednom - jde to vůbec? Poraďte, prosím. Děkuji.
Tyto mám, ty se hýbou. Stáhla jsem si ale jiné a ty jsou zamrzlé. Taky bych si chtěla přidat smajlíka do ICQ, kterého mám ve své složce, ale nevím, jak...
Klikni na kontakt ,aby se ti otevřelo okno s konverzací - pak na tu malou šipku vedle smajlíků - pak spravovat vlastní emotikony - pak na přidat - procházet - ... a najdi si ty svoje kde je máš
Udělala jsem to, smajla, kterého jsem chtěla, se objevil ve "vlastní emotikony" , chtělo to po mne kláves. zkratku - zvolila jsem číslo 1 - vše OK, až na to, že se smajlík nehýbe!Co s tím? Když otevřu složku, ve které ty smajlíky mám a mám si vybrat ( procházet...), tak se taky nehýbou. Nemá to nějakou souvislost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.