Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás všechny, mám problém, potřeboval bych soubory co jsou na instalačním CD k Ovislinku WL 5460AP. Vím, že jsou takřka k ničemu, jenže jsem toto zařízení prodal a CD k tomu nefunguje, ale kupující je požaduje... Prosím o pomoc, díky!
J.
No ono tam na CD většinou fakt nic není, možná manuál ... Dodat by to ho mohl někdo, kdo uvedené zařízení též vlastní.
PS: A to CD nejde jen jemu i nebo i tobě?
Já nevím, já jsem to cd v životě do mechaniky nedával, prodával jsem to přes aukro, takže nevím na co ho ten dotyčný potřebuje...
Pokud si troufneš, můžeš tvrdit, že CD ti doma jelo a pokud mu ne, je chyba u něj. Manuál a novější firmware najde na stránkách výrobce. No a v nejhorším ti to vrátí oproti platbě zpět nebo dostaneš negativní či neutrální hodnocení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.