Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít uložený soubor v PC?

Od: macek* odpovědí: 6 změna:

dobrý večer včera se mi stala taková věc .přes uložto .cz jsem si stáhla film při stahování jsem dala otevřít film se mi stahoval do dočasné složky.po stáhnutí se mi otevřelo media player otevřela jsem si nero vložila a pak mi malá omylem vypla počítač.já ted nevím kde ten film yhledat abych ho mohla vypálit

a ještě bych zde chtěla někoho poprosit zda by mi někdo mohl stručně popsat jak se dostanu do správce souborů.děkuji.

doplněno 03.03.10 11:33:

používám seznam prohližeč

doplněno 03.03.10 11:34:

a má windows xp

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Nebylo by možné napsat to víc srozumitelně, případně s čárkami ve větě, tohle je jak hlavolam

vosikac*
hodnocení

1x

*jasne*Trénuj gramatiku;)

Jaký používáš prohlížeč?

celp*
hodnocení

1x

Dobrý den.Nevím jaký máte systém.Ve Vistách hledejte ve složce Stažené soubory.Při stahování si příště navolte cestu kam soubory ukládat.

hodnocení

1x

Třeba ve Firefoxu bych otevřel nástroje/správce stahování a ab by to stahování mohlo být. Kliknu pravou a dám otevřít složku.

vosikac*

*jasne*Já teď používám Google Chrom ,a tam vždy při stahování vyběhne dole lišta, pak jen kliknu na "zobrazit všechny soubory" a z toho si to ukládám kam je libo*palec*

hodnocení

1x

Správce souborů otevřeš stiskem kláves Win + E.

Umístění stažených souborů je jiné v závislosti na použitém prohlížeči přes který stahuješ. Ve FF ho najdeš v menu Nástroje - Možnosti - záložka Obecné

Soubor můžeš najít ještě tak, že se jej pokusíš vyhledat podle názvu nebo třeba jeho velikosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]