Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Pokud to nepatří přímo do této rubriky, tak se omlouvám, nenašel jsem nic vhodnějšího, ale teď k mojí otázce:
Mám Bluetooth sluchátka přes které poslouchám hudbu přes svůj mobil. Chtěl bych ale poslouchat i hudbu z PC (z jiné mýstnosti) ale netuším jak to udělat. Jde to vůbec? Mám samozřejmě i Bluetooth (Delock - dosah 50m) do PC (sluchátka najde) ale nenašel jsem žádný SW co by přes něj šlo hudbu posílat. Podle mě by to jít mělo...je to stejný princip jako z MT do sluchátek. Poraďte prosím někdo jak to provést...tedy pokud to tedy vůbec nějak jde udělat.
Moc děkuji předem za každou radu
V aplikaci na ovládání BT na PC si musíš zvojit zařízení (zvukovou kartu), která bude zdrojem signálu jenž bude BT modul do sluchátek vysílat. Pak je jedno, jakým programem písničky přehráváš.
Ale jak se na tu zvukovku dostanu? V nastavení nic takového neni. Proto jsem myslel že je na to nějaký SW.
Viz obrázky.
sakra...az ted...
doplněno 02.03.10 21:38:Toto (obr. 2) se načte když dám "Otevřít nastavení" (obr 1)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.