Nejste přihlášen/a.
Poradte proc kdyz hraju hru nebo programuji tak se mi restartuje pc.do niceho nekopam ani nemam deti ktere by to zmackli.po restartu se objevi ze windows doslo k chybe. nevite jak tento pripat vyresit?
mam Windows XP
Jedná se o nejlepší typ chyby.
Doporučuji otevřít PC (vypnuté) a postupně povytahovat a zastrčit desky, paměti, procesor. Při troše štěstí se to spraví, nebo aspoň zdroj hardwarové chyby naleznete. Může se jednat i o softwarovou chybu - řešením je reinstalace a ověření, že po instalaci pouze systému (a ovladačů hardware) vše funguje.
Cože to máte? XP, zdroj 200W, PII 400Mh a 128 MB RAM a hrajete nejmodernější vypalovačky ( hry )? Tak se vám přehříva procesor nebo nestíhá zdroj. Bez vstupních dat nemůžete očekávat fundovanou odpověd´ Zkuste to trochu rozvést. Mě tohle dělala jedna světová online hra, kde je nějaká stupidní chyba a ta restartne něco na grafice. Bohužel jen při kombinaci me konfigurace. Příčin můžou být desítky. Začněme : jakou máte konfigurace a jakou hru hrajete ...
Dobré by bylo, kdyby jste si stáhl a nainstaloval program WhoCrashed a zakázal automatické restartování při pádu (Win+Pause/Break→Upřesnit→Spuštění a zotavení systému→Nastavení a v tom nastavení odznačit poloku Automaticky restartovat). Když totiž dojde k pádu, tak na Vás vyběhne BSOD. Počkáte, než se vytvoří soubor Minidump(má velikost "pouhých"64kB). Potom se počítač restartuje. Až se restratuje, tak spusťte program WhoCrashed a log pošlete nějakýmu odborníkovi, co se tím zabývá. Já s tím programem, respetíve logem moc nehnu, teprve se učím.
Takže po pádu systému spustit ten WhoCrashed, který stáhnete zde: bing.com/... a log dát nějakýmu odborníkovi(určitě někdo z Poradte.cz by si s tím věděl rady), ať se na to mrkne a kdyžtak pomůže.
doplněno 03.03.10 16:50:Určitě je dobré počítač uklidit. Zde jsou různé tipy na zrychlení a optimalizaci počítače. Ale s tak "slabou"konfigurací bych takové hry ani nezkoušel spouštět.
Odkaz: freeware.okamzite.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.