Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s notebookem HP

Od: mirek1311* odpovědí: 5 změna:

Mám dotaz,chci si koupit nový notenbook,má někdo zkušenost s HP proBook 4515s VC377ES?Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Přímo s tímto modelem ne, ale s HP ano.Sice asi jen hodinu, ale vadila mi dost podstatná věc.Celé místo pod klávesnicí v okolí Touchpadu bylo dost teplé při provozu NTB.Byl to asi 2-3 roky starý model, ale nic Vás nebude stát, když se na toto optáte u prodejce, jak je tomu dnes*vtip*Osobně mám Sony Vaio a takový problém nepozoruji;).Teď mám pár dní doma Acera a také to není tak strašné jako u toho HP.

mirek1311*
hodnocení

Děkuji za poznatek a odpověď

jolinar*

Já mám taky zkušenost s HP, ale jiným typem. Byl výborný, rychlý, bez problému byl do té doby než se rozbila mechanika a za obyč. combo mechaniku chtěli 10000,- Kč. Takže HP je fajn, ale náhradní díly jsou dražší. Jinak měla jsem ho 2 roky, stalo se to po záruce. Teď mám Asus a bez problémů běží 3 rok. :)

mirek1311*
hodnocení

Díky,právě váhám od jakého výrobce,a jaký typ,ty díly jsou drahé asi na všechny notenbooky,já mám Fujitsu Siemens a mechanika mi odešla těsně po záruce a nová bez práce 7000kč

mcvalis23*
hodnocení

0x

ja mam www.alza.cz/acer-/... trochu se zahriva cast klavesnice pri hrani narocnych her ale jinak celkem fajn u nas ve tride tento ntb ma hodne lidi a co vim je praktickej ale pokud preferujete hrani her tak nvm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]