Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit odkaz do obrázku?

Od: mk94* odpovědí: 9 změna:

Chtěl bych se zeptat jak vložit odkaz do obrázku? přes jaký program tam vložit odkaz abych byl po kliknutí na něj přesměrován na další obrázek? Šlo by i mi o grafický odkaz, např. nějaký čtvereček. Děkuji za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

tak jinak, udělala jsem to jako obrázek :-D

Jak vložit odkaz do obrázku?

Správná syntaxe pro vložení do kódu je tato:

doplněno 01.03.10 14:00:

Samozřejmě zde chybí, alt, border a rozměry. Základ pro pochopení snad stačí.

Jak vložit odkaz do obrázku? #2

To je ten nejjednodušší způsob, kdy obrázek je současně odkazem. Tazatel měl možná na mysli něco jako ta šachová věž v následujícím webu Koršach, kde jednotlivé nápisy jsou odkazy. Tam je to složitější, chce to něco nastudovat , když tak něco vám řekne zdroják tohoto webu. No a HTML kod je velice bohatý, istě to jde různě.

doplněno 01.03.10 09:22:

Taky podle požadovaného efektu.

hodnocení

0x

Tohle jde na internetu, ale se samotným obrázkem nikoliv.

mk94*
hodnocení

jak to myslis? dival jsem se na internetu např. na virtuální procházky a zajímá mě to jak tam vkládají ty odkazy, jestli přes program nebo tak?

Můžeš sem dát nějaký odkaz, ať se můžeme podívat?

dejavu*
hodnocení

0x
Když je to třeba malý čtvereček, kt. otevře velký obrázek, pak to vypadá takto:
doplněno 28.02.10 18:19:

hm, ono se to zobrazilo, takže to dám místo těch zobáčkových závorek, co se používají v html, místo nich tam dám normální závorky, ale ty si tam dej ty zobáčky (a href=adresa velkého obrázku)×img src=adresa malého čtverečku)(/a)

Mimo otázku- syntaxe by se neměla zmrvit pokud to v editoru odpovědi vložíte přes znak VLOŽIT Z WORDU, viz obrázek.
Otevře se pak okno do kterého vložíte kód a mělo by to projít :)

Jak vložit odkaz do obrázku? #3
pravdomluvny*

Hmm..dejavu, ono se to zobrazuje v každém prohlížeči jinak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]