Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epson EPL-5700L

Od: synonymus* odpovědí: 3 změna:

Nemohu nikde stáhnout instalační drivery na tuto tiskárnu. Používám OS Vista 64bit, Prosím o radu nebo linky děkuji

doplněno 28.02.10 01:47:

Při připojení tiskárny visty detekují nový harwarde, ale prohledává windows update (tam nic), nabídne stránky Epson (jen síťové nástroje) - instalace se nezdařila (tiskárna není ve fontu vist?). Tiskárna je plně funkční. Zkoušel jsem Driver detective, tiskárnu detekuje, ale s výstrahou že nemůže stáhnout potřebné drivery (nejsou).

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x
synonymus*
hodnocení

Díky, to jsem našel taky - je to EpsonNet config V 3, ale jaksi mi to tiskárnu nedetekuje a není tam ani lišta na scan...

ar*

To je zvláštní já tedy používám Visty Ultimate 64x a ve většině případů si po zapojení nového zařízaní najde ovladače samo. Jste si 100% jist že je tiskárna OK?

doplněno 28.02.10 01:39:

Asi budete muset počkat až poradí spider,maverick a další.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]