Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kliknutí myší vs vrácení o 3 strany

Od: maruska1* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mám otázku při kliknutí na myš se mi stránka většinou vrátí o dvě až tři stránky.Nemohl by mi by někdo poradit čím to je.Děkuji za odpověď.Maruška

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

při kliknutí kam? Důvodů obecně může být více, méně zručná ruka, porucha myši jednou jsem viděl, že něco podobného způsoboval originální ovladač, pokud se použil standardní z win tak bylo po závadě.

hodnocení

0x

Zkusil bych připojit jinou myš. Obyčejnou, klasickou . Osobně nenávidím překombinované myši s pseudoergonomickým designem. Počítač mě živí, proto používám normál klasickou (byť optickou) myš -2 tlačítka + kolečko. Pokud to není nezbytně nutné, vyhnul bych se i bezdrátové myši, může být zarušená a pak to blbne.

Také mám ten názor, není nad myš s drátem. Bezdrát jsem vyhodil, stále jsem řešil nabíjení, spárování, přeinstalování ovladačů.

Moje zkušenost, klidně si to každý zkuste!

Nu od bezdrátu prosím neodrazovat, ono záleží na výrobci a tedy na kvalitě. Bezdráty třeba od Logitechu nebo Microsoftu jsou bez probémů, ale taky si to zaplatíte (například myška k ntb kterou mam od logitechu tak mi baterky vydrží podle používání 6-9 měsíců- laserová). Třebas bezdrát od Trustu, levné Genius atd no tak tam je to průser, věčně to nejede. Nemluvim o teorii, vyzkoušeno na několika modelech ;)

ar*
hodnocení

0x

Osobně používám Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 asi 3 roky jsem absolutně spokojenej baterky nabíjím nejdříve tak po 6 měsísích ,což mně připadá v pohodě. Pokud se rozhodnete pro bezdrát berte spíše kvalitnější a hlavně nejlépe je odzkoušet jak vyhovuje do ruky.není nic horšího než když myš nesedí.

hop®
hodnocení

0x

Zkusit jinýho myšáka, když ten náhradní bude fungovat, je chyba jinde. Když ani náhradní nebude fungovat, je chyba jinde, pak se znovu ozvěte, můžeme řešit dál...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]