Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě notebooku

Od: shine* odpovědí: 6 změna:
Zvažuji koupi notebooku a moc nevím, kde začít hledat, abych neskočila na nějaký reklamní trik...Asi největší roli pro mě hraje přenosnost(má totiž sloužit především studentským účelům)...Proto jsem přemýšlela o mininotebooku. Našla jsem nabídku na primasplatky.cz ( primasplatky.cz/... Má někdo zkušenosti s tímhle serverem? Nabídka vypadá výhodně, ale nerada bych naletěla na reklamní triky...Jen ještě boční dotaz, dají se na mini notebooku sledovat filmy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

4x

Pokud budete chtít na notebooku nějaké náročnější operace (hraní her, práce s videem apod), nedoporučuji mini notebook (nebtook). Má totiž menší výkon, než klasické notebooky (kvůli výdrži baterie).

Ale pokud ho potřebujete k vyhledávání informací, budete na něm psát nějaké dokumenty, tak je to v pohodě. Na netbooku se samozřejmě dají sledovat filmy.

S daným obchodem zkušenost nemám. Využil bych radši služeb již zmiňované Alzy nebo Czechcomputeru.

doplněno 27.02.10 20:24:

chtěl jsem samozřejmě napsat netbook, ne nebtook

kytka*
hodnocení

0x

Osobně bych tedy na splátky nekupovala, hrozně se to prodraží.Zdá se jak je to výhodné, ale,když si to spočtete zaplatíte hodně navíc.Inu nějak se musejí ti prodejci uživit,že.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Mininotebook bych nedoporučoval. Ještě doplňte cenu, jakou si představujete.;)

shine*
hodnocení

Potřebuji se vejít do 15 000,- jen co se notebooku týče...Ta zmiňovaná nabídka se mi zamlouvala hlavně kvůli tomu, že bych zabila dvě mouchy jednou ranou-vyřešila jak novou PC sestavu, tak ten notebook...Je tam ještě možnost koupě na dobírku, která vyjde asi o 3 000 levněji, takže bych volila tuhle možnost (proč zbytečně krmit obchodníčky)...
vosikac*

*jasne*Z toho mininotebooku budete nešťastná, pokud na něm budete více pracovat.Dle pročtených článků, když nebudu brát na zřetel konfigurace, tak se na nich nedobře píše, vzhledem k velikosti.

PC sestavu bych si nechal spočítat na míru.Pokud již PC máte, tak nebude potřeba vyměňovat vše (monitor,tiskárnu...).Třeba by stačila pouze bedna s komponenty.Ale to by chtělo odborníka, který by to okoukl přímo u Vás.

Co se týče notebooku pro vaší práci a sledování filmů, nebude potřeba extra náročný hardware.Ale určitě bych doporučil minimálně 15" monitor.

A co se týče výběru, nemáte-li někoho kdo by přímo poradil, doporučuji konzultovat výběr dle požadavků v nějaké prodejně NTB.Většinou bývají prodejci ochotní a především znalí*palec* A jelikož jste žena, jistě se přetrhnou, aby poradili dobře ;)

kytka*
hodnocení

0x

Mrkněte na ALZA dcera si koupila kvalitní notebook za 14400kč ,zrovna na něm makam, je rychlej a prý má dobré parametry.Vyhlídla si ho na netua objednala a osobně si ho pak vyzvedla v Holešovicích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]