Nejste přihlášen/a.
Předem zdravím a hned prosím o radu. Jelikož mě odešla myš Logitech V 100 USB, chci si pořídit bezdrátovou, ale nevím co od ní mám požadovat, zda vybrat laserovou neb optickou atd.( dpi, počet tlačítek, USB přijímač - to jsem zjišťoval na webu ).
V ceně asi do 600,- Kč, něco jako myš Omega OM-390 za 527,-.
Díky za radu moncherry
bezdratovu si nekupuj bys musel porad dokupovat baterky nebo je dobijet(kdyz budu nabieci)kup si radci z kabelem nemosis aspon furt dokupovat baterky(nebo je nabijat)kup si radsi z kablem
andromeda,
... vynikající připomínka ... to stálé dokupování baterií.
Také mám bezdrátovku ... TRUST a jsem s ní celkem spokojený. Už mě ale to také napadlo, že mi drátová myška vlastně v ničem neomezuje a jenom zabírá jedno "ÚSB-čko"( což mi zatím vůbec nevadí ).
Asi nechám dojít baterie ... a "skočím"po tom drátovém hlodavci.
Když jsem se tady kdysi v poradně ptal, proč mi myš "nenasaje"vybraný text, tak mi " hepcziiik" - jako velmi spolehlivou bezdrátovou myšku - doporučoval LOGITECH. ... víc na tomto odkaze:
... zdravím a přeji šťastné rozhodnutí.
... to USB zabírá samozřejmě ta bezdrátovka, ... napsal jsem to nešikovně, takže moje omluva:
Laserová je přesnější, více vydrží na baterky.
V této ceně jedině optiku: dvtech.shop.ekatalog.biz/...
Jednou za pár měsíců vyměníš baterky
Taky záleží zda nechceš nějakou malou notebookovou myš s malym příjmačem do usb- dá se pak nechat v notebooku pořád zasunutý- hledej pod názvem NANO (nano příjmač)
Kromě toho, že občas kamarádce hlídám potkana, tak s "myšimama" nemám moc zkušeností (mam NB s tou plackou). Ale před časem jsem někomu instaloval comp, ta mouska měla aku a dírku na kabílek ke klávesnici, tím se nabíjela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.