Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vybrat bezdrátovou myš

Od: moncherry* odpovědí: 6 změna:

*cteni*Předem zdravím a hned prosím o radu. Jelikož mě odešla myš Logitech V 100 USB, chci si pořídit bezdrátovou, ale nevím co od ní mám požadovat, zda vybrat laserovou neb optickou atd.( dpi, počet tlačítek, USB přijímač - to jsem zjišťoval na webu ).

V ceně asi do 600,- Kč, něco jako myš Omega OM-390 za 527,-.

Díky za radu moncherry*klik*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andromeda*
hodnocení

3x

bezdratovu si nekupuj;) bys musel porad dokupovat baterky nebo je dobijet(kdyz budu nabieci)kup si radci z kabelem nemosis aspon furt dokupovat baterky(nebo je nabijat)kup si radsi z kablem;)

andromeda,

... vynikající připomínka ... to stálé dokupování baterií.

Také mám bezdrátovku ... TRUST a jsem s ní celkem spokojený. Už mě ale to také napadlo, že mi drátová myška vlastně v ničem neomezuje a jenom zabírá jedno "ÚSB-čko"( což mi zatím vůbec nevadí ).

Asi nechám dojít baterie ... a "skočím"po tom drátovém hlodavci. *smich*

Když jsem se tady kdysi v poradně ptal, proč mi myš "nenasaje"vybraný text, tak mi " hepcziiik" - jako velmi spolehlivou bezdrátovou myšku - doporučoval LOGITECH. ... víc na tomto odkaze:

poradte.cz/...

... zdravím a přeji šťastné rozhodnutí. ;)

doplněno 27.02.10 17:46:

... to USB zabírá samozřejmě ta bezdrátovka, ... napsal jsem to nešikovně, takže moje omluva: *zed**zed**zed*

hodnocení

3x

Svatý drát - při bezdrátu jsem pořád něco ladil - váha baterek taky dělá svoje. Vyhodil jsem bezdrát a mám klid.

hodnocení

3x

Laserová je přesnější, více vydrží na baterky.

V této ceně jedině optiku: dvtech.shop.ekatalog.biz/...

Jednou za pár měsíců vyměníš baterky :)

Taky záleží zda nechceš nějakou malou notebookovou myš s malym příjmačem do usb- dá se pak nechat v notebooku pořád zasunutý- hledej pod názvem NANO (nano příjmač)

hop®
hodnocení

3x

Kromě toho, že občas kamarádce hlídám potkana, tak s "myšimama" nemám moc zkušeností (mam NB s tou plackou). Ale před časem jsem někomu instaloval comp, ta mouska měla aku a dírku na kabílek ke klávesnici, tím se nabíjela.

rv*
hodnocení

0x

Pokud vám drátová vyhovovala, tak u drátové zůstaňte, máte o jeden zdroj poruch méně. Já používám a v případě potřeby budu hledat od firmy A4 s více tlačítky a laserové. Fungují i na leském povrchu a stojí pár korun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]