Nejste přihlášen/a.
Měl jsem svůj PC v servisu.Doma po zapnutí se mi objevila hláška,že mi chybí ochrana proti malware.Dost mě to překvapilo,protože mám nainstalován jako ochranu Avast Free,Spyware Terminátor a Windows Defender.Doposud jsem s tím potíže neměl.Zdá se mi,že mám nastavené vše tak jako dříve.Teď nevím,kde hledat problém.Poraďte,prosím...
Zdravím, jednak bych vypla Defendera, máš Terminatora, který je dostačující a určitě lepší, jak celý Defender
Podívej se jinak v Ovládacích panelech v Centru zabezpečení, jestli máš nastaveno, že používáš vlastní antivir
Proč byl comp v servisu - měli důvod měnit konfiguraci nebo zasahovat kvůli něčemu do nainstalovaného SW?
doplněno 26.02.10 22:18:... předpokládám, že jste comp dal do servisu i s HDD...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.