Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana proti malwaru?

Od: 123mirek® odpovědí: 10 změna:

Měl jsem svůj PC v servisu.Doma po zapnutí se mi objevila hláška,že mi chybí ochrana proti malware.Dost mě to překvapilo,protože mám nainstalován jako ochranu Avast Free,Spyware Terminátor a Windows Defender.Doposud jsem s tím potíže neměl.Zdá se mi,že mám nastavené vše tak jako dříve.Teď nevím,kde hledat problém.Poraďte,prosím...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Zdravím, jednak bych vypla Defendera, máš Terminatora, který je dostačující a určitě lepší, jak celý Defender

Podívej se jinak v Ovládacích panelech v Centru zabezpečení, jestli máš nastaveno, že používáš vlastní antivir

hodnocení

A je po problému.V centru zabezpečení jsem zatrhnul,že používám vlastní antivir.A toho Defendera jsem taky vypnul.Už dávno jsem měl chuť ho vypnout.Nikdy na nic nepřišel,vše bylo podle něho v pořádku a nebyla to pravda.Díky Sondaw.

sondaw*
27.02.10 19:49

Za málo:)

hop®
hodnocení

0x

Proběhla aktualizace databází virů a ostatních "šmejdů"?

26.02.10 22:07
hodnocení

Ano

hop®

Proč byl comp v servisu - měli důvod měnit konfiguraci nebo zasahovat kvůli něčemu do nainstalovaného SW?

doplněno 26.02.10 22:18:

... předpokládám, že jste comp dal do servisu i s HDD...

hodnocení

Byly problémy s jednou aktualizací Windows Update a následným kolotočem restartů.A nešlo to zastavit.Počítač jsem dal kompletní.

hop®

Nemáte Visty?

hodnocení

Mám Vistu,ale to nemá na nic vliv.

bena*
hodnocení

0x

Spyware Terminátor je velký žrout paměti, raději bych přešel na SpywareBlaster. Avast! obsahuje antispyware ochranu. Spyware blaster imunizuje prohlížeč a systém vůbec například proti nebezpečným cookies, activex prvkám a dalším nebezpečnýcm objektům. Windows Defender - klidně zakázat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]