Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Widows XP

Od: h5 odpovědí: 5 změna:
Při zavření okna se mi stává že se restartuje celý počítač . Nepřidával jsem softvér ani hartver .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
a neskripes si oknem privodni snuru?
tesyk*
Naštěstí nastává teplé období a okna se nebudou muset zavírat.

styx*
hodnocení

0x
hahahaha. to bylo vtipný s tim oknem. fakt ale co odpověď.
derek*
Ono se ne nadarmo rika, ze na blbou otazku blba odpoved. A tohle je s prominutim prototyp stupidniho dotazu - zadavatel dotazu si nejspis mysli, ze zdejsi (ale i jini) radci fasuji kristalove koule a telepaticky si o danem problemu zjisti vse podstatne...
Z tohohle popisu problemu muzu vyvodit jiny. Bud reinstalovat system nebo zkusit trochu specifikovat problem. Ktera aplikace to dela, jaka verze systemu tam je (SP1, SP2, without SP) atd atd. Proste vsechno relevantni. Urcite bych otestoval hardware, hlavne pameti. Pak muzes zkusit opravu systemu (pres instalacni cd) a pak zminenej reinstal ...
dveer

na malo konkretni otazku malo konkretni odpoved... no, ja mel podobnej problem, melo to na svedomi vzdalene pripojeni.. pomohl mi z toho programek spybot, nasel nejakyho trojskyho vira a odstranil ho.. od te doby nepouzivam internet explorer, ale mozzilu a problem se uz nikdy nezopakoval.. paxem se pohrabal v registrech.. a od te doby mi winxp home sp2 uz zase pada *smich*. ale obecne lze rici.. o vsech vindowsech jen toto..

tri baliky software se na skladce hadaji, kdo z nich si to nejvice zaslouzi .

prvni program rika: ja si to zaslouzim, protoze nefunguju pod windows.

druhej program rika: to ja jsem se pro jistotu pod windows ani nespustil, a kdyz jo tak furt padam a nefunguju..

a treti na to pysne:"na mne nikdo z vas nema, JA JSEM WINDOWS!"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]