Nejste přihlášen/a.
Jak zjisiti kdo mi psal email když se nepodepsal ani to není poznam z email adresy?
Marné volání, nezjistíš nic! Na tom, na nemožnosti identifikace, jsou postaveny všechny diskuze, kdy jsou lidé neuvěřitelně krutí a sprostí a doslova hnusní A taky spamy, které mají za cíl oškubat důvěřivce.
Nervi si nervy a neotvírej maily, jehož odesílatele podezíráš. Likviduj je bez čtení! A klidně spi!
To není tak úplně pravda. V e-mailu je poměrně dost informací, které běžným způsobem "nejsou vidět". Např. jméno počítače, ze kterého e-mail odešel a úplná IP adresa.
A kde to najdu, nebo najdu to i když mám email na internetu jako když si udělám www.email.cz?
Ten email se musí nejdřív nějak stáhnout do compu?
Já sem klikal pravým myšátkem a vlastnosti se mi tam neukázaly...
Přijde mi mail do Doručené pošty (klient WinMail), kliknu pravým myšítkem a mám tam Vlastnosti. Jak je to přímo ve schránce netuším, stahuji maily do PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.