Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit kdo mě psal?

Od: karol5458458 odpovědí: 12 změna:

Jak zjisiti kdo mi psal email když se nepodepsal ani to není poznam z email adresy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Marné volání, nezjistíš nic! Na tom, na nemožnosti identifikace, jsou postaveny všechny diskuze, kdy jsou lidé neuvěřitelně krutí a sprostí a doslova hnusní*zed* A taky spamy, které mají za cíl oškubat důvěřivce. *hej*Nervi si nervy a neotvírej maily, jehož odesílatele podezíráš. Likviduj je bez čtení! A klidně spi!*bum*

repak*

To není tak úplně pravda. V e-mailu je poměrně dost informací, které běžným způsobem "nejsou vidět". Např. jméno počítače, ze kterého e-mail odešel a úplná IP adresa.

sondaw*

Přesně tak, klepni na mail pravým myšítkem a dej Vlastnosti

karol455445454545
hodnocení

A kde to najdu, nebo najdu to i když mám email na internetu jako když si udělám www.email.cz?

sondaw*

Musíš to zkusit, já stahuji maily do PC a když na neotevřený mail klepnu pravým myšítkem a dám Vlastnosti, ledacos se dá vyčíst

1jara*
hodnocení

0x

Dejte email do vyhlédavače. Vyhledávač vám najde třeba nějaký příspěvek kde reagoval..

Nebo na :

Zadáte email a jestli má záznam tak se objeví jeho adresa.

ARES - Osoby (veř/...

hodnocení

0x

Ten email se musí nejdřív nějak stáhnout do compu?

Já sem klikal pravým myšátkem a vlastnosti se mi tam neukázaly... *plac*

sondaw*

Přijde mi mail do Doručené pošty (klient WinMail), kliknu pravým myšítkem a mám tam Vlastnosti. Jak je to přímo ve schránce netuším, stahuji maily do PC

karol444444444444
hodnocení

A na tom Vašem klientu tam se zobrazuje název počítače?

pepyk93*
Z toho se dá pěkně vyčíst,přes které servery a kdy ten email ,,putoval",která antispamy ho prověřily apod.
Já vidím ve čtvrtém řádku odshora :
Received: from simq2-srv.bellnexxia.net (simq2-qfe0.srvr.bell.ca [206.47.199.152])
V sedmém :
Received: from simip9-ac.srvr.bell.ca ([206.47.199.87])
Ve čtrnáctém :
Received: from simfep4.srvr.bell.ca (HELO smtpacout.sympatico.ca) ([206.47.199.17])
A v sedmnáctém :
X-Originating-Ip: [200.182.255.130]
To jsou asi jediné IP adresy,které tam vidím...kdyžtak mě prosím někdo opravte či doplňte...
karol555555555555555
hodnocení

Ano, ale tak jméno počítače mi to neukazuje... Z IP adresy toho moc nepoznam...

repak*

No, vzhledem k tomu, že tam vidím něco jako "reply to: winner.co.uk" tak jde asi o obvyklé oznámení o obrovské výhře a odesilatel takového mailu se obvykle "schovat" umí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]