Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Prosím o radu jak mám převest text z wordu do adobe reader (pdf)
Děkuji
Nedám dopustit na profesionální program PDF Factory. Je sice sharware, ale plně funkční jen s přidanou větou na konci stránky.
Po zaregistrování tato věta zmizí.
Jedná se vlastně o virtuální tiskárnu, která všechny tisky z jakéhokoliv dokumentu pošle do PDF souboru.
doplněno 26.02.10 14:19:Podařilo se mi převést dokument do pdf ale na konci stránky je odkaz na poskytovatele programu dá se nějak odstranit?
jedná se o program novaPdf line descop 7
Pokud jsi dobře četl tak jsem to psal. Je ho nuno zaregistrovat. Ty taky nejsi registrovaný na "poradte" tak se těžko domluvíme.
Pročí tám si stránky pdffactory.info/... ale vydím jen placenou vyriantu a nevydím, kde se mohu zaregistrovat
Mohl by jste mě trochu nasměrovat děkuji
Já užívám openoffice a ten má přímý export do PDF. Divil bych se, kdyby word ho neměl. A pokud ho skutečně nemá, axistují programy typu virtuální tiskárny, jako třeba novaPDF. (licence shareware, někde jsem viděl trial. Nebo Foxit PDF Creator. No anebo je tu možnost zdarma nainstelovat Openoffice (ten je open source), dokument ve wordu otevřít v něm a použít jeho export.
doplněno 26.02.10 12:20:Jak radí i JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.