Nejste přihlášen/a.
Udělal jsem fatální chybu měl jsem počítač bez účtu vytvořil jsem dva nové a ten původní jde zobrazit jenom v nouzovém režimu zde jsem skoušel odebrat oba nové účty ale nepochodil sem dá se nějak dostat k původnímu nastavení počitač bet vytvořených účtu celkem dost věcí kvůli tomu odmítá komunikovat neboť jsou v dokumentech toho původního účtu.
Děkuji za radu
Nějak tomu moc nerozumím.Zkoušel jste ten účet odstranit přes účet s administrátorským oprávněním? Na většině PC (ne-li na každém) bývá ještě účet administrator (většinou bývá nezaheslovaný,pokud si ho nezaheslujete).Pokud si chci já zrušit kterýkoliv účet na PC,tak se mě Windows ještě zeptá,zda chci všechny dokumenty na daném účtu zkopírovat do jedné složky (většinou se mi uloží na plochu)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.