Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalační CD ztraceno, klíč ale mám

Od: zubr* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám problém. Při povodních jsem měl zatopený celý barák a přišel jsem o veškeré instalační CD k mému notebooku UMAX visionbook 835. Potřeboval bych základní instalační cd k memu typu notebooku.Nejde mi spousta věcí jako např. zvuk,wifi atd. Instaloval jsem nový windows a po instalaci mi spousta věcí nejde,před instalací vše běželo v pořádku. Dále bych se chtěl zeptat zda se dá stáhnout někde windiws xp proffesionál OEM který jsem měl předtím nainstalován,CD key samozřejmě mám. Teď mám druhý win zkušební verzi ale chtěl bych originál a nemám finance na nový.

Děkuji za vaší odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

napadá mě, odkud jste stáhli nové koberce, nábytek, peřiny ... třeba tam budou mít i win

ferda1954*
hodnocení

0x

Začnu těmi ovladači. V Google napište UMAX visionbook 835 a tam najdete ovladače.Můžete si je natahat do počítače a uložit na CD.A nyní ten WINDOWS , v každé prodejně , kde provádí servis a opravy počítačů , vám nainstalují jakékoli WINDOWS ke kterým máte klíč a tam by vám také nainstalovali ty ovladače .Jinak si někde musíte sehnat CD a to od někoho kdo používá stejné WINDOWS.Já bych doporučil tu prodejnu , tam za to ručí a cena je přiměřená.Když se zeptáte tak vám zhruba řeknou , kolik to bude stát . Já platil 280.-kč.A to jen proto , že se mi nechce trávit čas instalací a hledáním na internetu.Oni vám tam za tu cenu natahají vše co je potřeba aby to fungovalo ale musíte jim říct co chcete aby tam bylo a oni najdou na internetu prográmky zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]