Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrofon na skype mi nefunguje

Od: skrob® odpovědí: 7 změna:

Proste nemluví.Vše šlo o.k. a najednou velký nic.Přeinstaloval jsem Skype, ovladače vyměnil mikrofon a nic.Pouze slyším, ale nikdo mne.Help.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Že by byla chyba právě v mikrofonu? Vyzkoušejte ho např. v Audacity, budete hned moudřejší.

doplněno 25.02.10 06:52:

Prověřte funkčnost zdířky pro mikrofon!

karelxii*

zkoušel jste to přes ECHO?

hodnocení

Vyzkouším ozvu se dík

thepro*

Skoušel jsi ve skype určit spravný mikrofon v nastavení? Já mam více zvukovek a mam windows 7. Někdy mam přehozený mikrofon na jinou zvukovku. Musím přehodi v nastaveni mikrofonu zvukovku na to spravnou. Skus se tam podívat :)

hodnocení

v nastavení zvuku je test a ten nevidí mikrofon.Nastavení mic ve skypu? Nikde nevidím tu možnost.

hodnocení

0x

Ve SKYPE je něco v nástroje/nastavení/zvuková zařizení. Pokud tam nenajdeš to, co potřebuješ, dole na téže kartě je link "dozvědět se více jak nastavit audio zařízení", tam je dost podrobný návod co dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]