Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde vkládání fotek do fotogalerie

Od: azana* odpovědí: 7 změna:

Nevím proč mi nejdou vkládat fotky do fotogalerie,ani změnit ikona. Do Ecards mi to jde.

Vždycky mi to napíše nějakou chybu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Kam nejdou vkládat fotky?*nevi*

Přečtěte si po sobě váš dotaz...;)

azana*
hodnocení

Třeba na Kecáku do fotogalerie mi fotka vložit nejde a ani změnit ikona v přihlášení.Píše to stejnou chybu.
Server Error in / Application.

Runtime Error
sans-serif "> Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

Co to je Kecák?
Vymazala jsi cache prohlížeče?
Nicméně se server error moc neuděláš...

azana*
hodnocení

To jsou různá diskusní fóra.To jsem teda z toho blázen,co jsem to vymazala.

Jinak dík.

Stále nechápeš, tak znovu. Vymaž cache prohlížeče, pro IE je to nástroje, možnosti internetu, historie procházení, odstranit.
Zkus jiný prohlížeč.
Pokud jsou to různé servery tak rušim možnost chyby serveru.

azana*
hodnocení

Dík za radu.Něco jsem zkusila,ale je to stejný.Nejde to ani na ..Mozilla Firefox ani na IE.

Budu muset pozvat někoho ,aby mi to celý prohlédl.Ještě jednou dík.

mkat*
hodnocení

0x

A čo tak skusit zmenšit format fotografie?Možno je len velky format a tam kde to chceš dat to proste nepusti lebo je tam určena maximalna velkost fotky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]