Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook poker zynga

Od: tlustoprd* odpovědí: 4 změna:

Ahoj jak prosím hrát pořád poker na facebooku? Konkrétně zynga no vedlo se mi zle pořád jsem prohrával mně by zajímalo jestli ty prohry jsou limitovaný nebo to je jedno? Dá se to i cracknout? Ted momentálně mně to nepustí hrát .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

0x

Asi takhle. Bez peněz k pokeru nelez.

Cracknout? - NE nejsme děti.

Prohry limitovány nejsou. Můžeš prohrát to co máš.

Hrát pořád - ANO pokud máš něco na kontě. Takže pokud jsi pořád prohrával, tak máš na kontě nulu a je jasné, že tě to nepustí dál. Můžeš si samozřejmě za reálné peníze nakoupit. Ale je lepší naučit se hrát poker a začít vyhrávat.

No nevím co víc bych ti na toto napsal.

tlustoprd*
hodnocení

No dík za odpověd mně ze začátku to šlo docela ok z 400 chipsů jsem udělal 120000! ale obratila se karta a jak jsem postupoval výš a výš tak sázky se zvyšovaly ...a nic jsem na velký 0 *zed*

sasdax*

Nabrat se to dá. V sobotu jsem měl 8.000,-. a v nedeli 1.800.000,-. Ale chce to umět poker a nehrát za chipsy *smich*

xdream
hodnocení

0x

mrkni zde na články o pokeru. Třeba Challenges lze jednoduše využít pro získání chips.

browserhry.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]