Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stahovat zdarma filmy?

Od: rpt* odpovědí: 13 změna:

Nemáte někdo nějaký tip kde stahovat zdarma filmy?

Znám jen uložto.cz ale tam se po čase vyčerpá limit a když jsem si koupil kredit tak jsem to měl za chvíli pryč.

Tak moje otázka tedy zní kde zdarma stahovat filmy?

doplněno 23.02.10 10:53:

Ve formátu Avi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus se probrat touto nabídkou:

superlink.cz/...

8976*
hodnocení

0x

Vaše jednání je právně postižitelné a jste dohledatelný podle IP adresy, porušujete autorská práva a firmy které se živí v tomto oboru / v ČR už asi 5 firem počínaje OSOU .../ už začínají háčkovat i malé ryby, jde o slušné peníze pokud Vám to dokážou čekají Vás velké nepříjemnosti, pokud nemáte strach najděte přes vyhledavač - nebo kamaráda vysokoškoláka - jejich interní sítě přes sdílení poskytují tyto možnosti...Hezký den

Ale jděte...

Podle platné legislativy ČR není stahování filmů protizákonné.

K porušení zákona dojde až tehdy, bude-li dotyčný film dále distribuovat, sdílet ho na internetu, pořizovat z něj další kopie pro třetí osoby, veřejně ho promítat apod. Případně pořizovat záznam v kině.

Pokud si stáhne film z internetu pro svou potřebu, je to stejné, jako když si ho nahraje z TV vysílání.

rpt*
hodnocení

Taky si myslím, nevím co tady mluví předcházejíci uživatel...:)

papene*

A kde se dá tedy ještě prosím podívat?

doplněno 24.02.10 10:20:

rpt moje slova:D

rpt*
hodnocení

kde ještě?prosím.

Na serverech, kreré poskytují místo pro uložení dat, třeba www.rapidshare.com

rpt*
hodnocení

rapidshare vyžaduje taky koupi kreditu... a je to stranka ktera je anglicky...:)

Takže nejlépe nejake ceske stranky!

Nikoliv, rapidshare umožňuje i omezené stahování zdarma, tedy bez placení kreditu. Odazy na nejen českých forech vedou zpravidla na tento nebo jiný zahraniční server, který je vždy v angličtině, případně jiné cizí řeči.

wea
hodnocení

0x

hellshare, rapid-share, quick-share

rpt*
hodnocení

jeste neco?

Libovolný vyhledávač se zadanám názvem filmu + (download, stáhnout) a projít si nalezené odkazy.

papene*

Náhodou nějaký na vyzkoušení asi není co?*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kde stahovat filmy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]