Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo nějaký tip kde stahovat zdarma filmy?
Znám jen uložto.cz ale tam se po čase vyčerpá limit a když jsem si koupil kredit tak jsem to měl za chvíli pryč.
Tak moje otázka tedy zní kde zdarma stahovat filmy?
doplněno 23.02.10 10:53:Ve formátu Avi.
Vaše jednání je právně postižitelné a jste dohledatelný podle IP adresy, porušujete autorská práva a firmy které se živí v tomto oboru / v ČR už asi 5 firem počínaje OSOU .../ už začínají háčkovat i malé ryby, jde o slušné peníze pokud Vám to dokážou čekají Vás velké nepříjemnosti, pokud nemáte strach najděte přes vyhledavač - nebo kamaráda vysokoškoláka - jejich interní sítě přes sdílení poskytují tyto možnosti...Hezký den
Ale jděte...
Podle platné legislativy ČR není stahování filmů protizákonné.
K porušení zákona dojde až tehdy, bude-li dotyčný film dále distribuovat, sdílet ho na internetu, pořizovat z něj další kopie pro třetí osoby, veřejně ho promítat apod. Případně pořizovat záznam v kině.
Pokud si stáhne film z internetu pro svou potřebu, je to stejné, jako když si ho nahraje z TV vysílání.
rapidshare vyžaduje taky koupi kreditu... a je to stranka ktera je anglicky...
Takže nejlépe nejake ceske stranky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.