Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na upozornění na mail

Od: milonito odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, sháním nějaký prográmek, který by mi ukazoval dole u lišty nebo na liště jakmile by mi přišla email. zpráva.

Nemáte někdo s nějakým zkušenost? Chtěl bych takový kde bych mohl zadat více mailů.

Doteď se pořád přihlašuji na maily a nevím kdy a kam mi něco přišlo...Mám maily na centru, děkuji všem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Outlook Express/Windows mail je součást Windows, Outlook plný klient je součástí balíku MS Office, nebo zdarma třeba Thunderbird. thunderbird.mozil/...

Pokud chceš jen "upozorňovátko"bez klienta, tzn. budeš nadále používat web rozhrání Centrum, pak lze použít např: www.stahuj.centru/...

www.stahuj.centru/...

agi*
22.02.10 18:58
hodnocení

0x

Outlook

honza2581*
hodnocení

0x

Nový Seznam Pošťák umožňuje kontrolovat poštu i na Centrum, Atlasu, GMailu, atd.

Je nenáročný a usadí se dole v systray(u hodin). Po kliknutí se otevře zvolený prohlížeč(většinou Internet Explorer) a otevře schránku. Praktické, pošta se do počítače nestahuje jako o Outlooku nebo Thunderbirdu.

milonito
hodnocení

Kde prosím stáhnu nového pošťáka? Stáhnul jsem nějakého a ten neumožňuje hlídat poštu na centru...:(

sondaw*

Nevím, co jsi kde stáhl, Pošťák mi vždycky fungoval i na centrum (ted už ho nepoužívám) a pochybuji, že dnes nová verze nefunguje

software.seznam.c/...

milonito
hodnocení

Žádný z těchto programů mi nesedí, některé dokonce nejdou na centrum, nemáte někdo zkušenost s nějakým jiným?
Díky

sondaw*

PopTray, je free, v češtině, účů si nastavíš kolik chceš

www.poptray.org/d/...

hodnocení

0x

Tohle je ono? software.seznam.cz/...

Já právě řeším jak se Outloku zbavit a tohle by možná řešilo moje problémy s náhradou u seznamu...

hodnocení

0x
já mám na všechno Operu a absolutně si nestěžuju, prohlížeč, e-maily, RSS a víc k životu nepotřebuju. Nastavená, že mě při zapnutí otevře osm stránek vedle sebe, nemusím otvírat po jedný záložky, stáhne emaily, jsem s ní spokojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]