Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám takový pikantní problém. Někumu se to bude možná jevit jako nesmysl, ale mě to docela vadí. Hraju na elektrickou kytaru a mám kombo (zesilovač). Můj notebook mám zapojený do komba (pouštím si do něj písničky) a kytaru mám standartně zapojenou taky do komba. všechno je v pořádku, ale jen do té doby, než začnu notebook nabíjet. V kombu to začne strašně pískat a hvízdat a zvuk je tím hodně ovlivněn. Zkoušel jsem i jiné notebooky mít zapojené do mého komba a nabíjet a dělalo to to samé. Tak nevím jak na to...jestli se proti tomu dá vůbec něco dělat. Budu rád za každý nápad
Vsadim se že máš u trafa k notebooku kabel i s zemí (3 dráty). Musíš zem odpojit a pojede to (2 dráty), stejně jako to má třeba klasický elekrický strojek (na holení). Občas jde nahradit kabel už v trafu a přinejhoršim vytvořit redukci ze zásuvek (u zástrčky nezapojíš zem a do zásuvky zapojíš mormálně celý kabel od trafa). Mě to dělalo to samé u televize
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.