Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
z menu mi zmizelo malování,nevíte někdo prosím,jak ho najít,a dát ho tam zpět?
I tak se mohu do něj dostat,ale není to zrovna nejjednodušší(otevřít foto v malování,vymazat obrázek,a můžu čmárat)
Díky za odpovědi.
Díky za rady,ale asi to neřeší můj problém.
Nikde pod položkou start nemám ikonku malování,a já ji tam akutně potřebuji.
Cesta,jak malování otevřít,je v mém dotazu,ale je to nepraktické.
To je jak u blbejch. Co vlastně chceš. Snad jak dostat ikonu malování do STARTu dostatečně popsal "kubinec"
Pod položkou Start žádné Malování nenajdeš, udělej přesně to, co máš nahoře v příspěvku u těch obrázků:
klepni na Start>Všechny programy>Příslušenství>Malování a přes pravé myšítko přidej do nabídky Start
A ten postup co píšeš v dotazu tak máš nejspíš JPG asociovaný na malování, což možná ani nevíš.
doplněno 23.02.10 00:16:A jen tak mimochodem. ve STARTu v dolní části mám taky několik programů včetně toho malování. Nikdy jsem to nezkoumal, ale myslím si, že se o to stará operační systém a jsou to ikony naposledy používaných programů. No a pokud jsi malování nepoužil tak ho OS "uklidil".
Podařilo se vám malování zprovoznit?
Ps. jirbar
každý není tak bystrý a chytrý jako někdo.Trocha pochopení by rozhodně neuškodila.Když nemáte pevné nervy na nechápavé(pro spoustu z vás normální) dotazy, tak alespoň vynechejte nemístné průpovídky.Ono to dost "nechápavého" člověka zabolí.
Zdravím ještě jednou, pokud ti nejde přidat Malování do nabídky Start podle našich rad z Příslušenství, tak to udělej jinak.
Zástupce Malování si odešli na plochu, ikonu jednoduše uchop a přetáhni na tlačítko Start, program se ti objeví v nabídce.
Ještě se ale podívej, kolik máš v nabídce povolených programů k zobrarení: pravé myšítko na Start>Vlastnosti>Upravit nabídku start a nastav si počet programů jaký chceš, já mám normálně třeba 10
doplněno 23.02.10 03:24:Jenom doplním, v nabídce Start jsou jednak programy, které tam jsou stále, podle přání uživatele, které nejčastěji používané programy tam chce mít.
A potom jsou v této nabídce programy "pod čarou", to jsou ty naposledy používané, jejich počet závisí od toho, kolik si těch programů nastavíte. Nebo pokud si třeba na Vistě nastavíte Nezobrazovat, nebudete mít pod čarou žádný z těchto nedávno spuštěných programů
Nabídku Start lze čistit také přes CCleaner nebo podobné čistící programy
Prosím tě, když ho tím svým způsobem spouštíš, tak přece někde v PC je. Napiš do hledání Malování, vyhledej ho v PC, hoď na plochu jeho zástupce a potom přesuň na tlačítko Start tak, jak jsem napsala.
Já jsem svého času po nějakém zásahu do systému zase neměla Obnovení systému tam, kde by být mělo. To ale neznamenalo, že se v PC nedalo vyhledat a udělat si jeho zástupce
doplněno 23.02.10 22:36:Stejně tak jsem nemohla nedávno najít v PC Výstřižky. Našla jsem je přes Hledat, udělala zástupce a přiřadila k nabídce Start
Nalezeno,díky.
doplněno 23.02.10 22:43:PS:Na malování mi to nenašlo nic,tak jsem tam dal paint,a ejhle...Máš bodík...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.