Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace webkamery

Od: hulibrk* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,prosím vás mohly by jsten mi pomoc s nainstalováním

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Obecný postup je tento: Vložís instalační CD od kamery do mechaniky, nainstaluješ dle pruvodce ovládací software a po výzvě připojíš kameru k PC. Pak případně provedeš nastavení parametrů kamery a je hotovo.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Určitě ;) Ale pokud máš návod, tak nebude nic jednoduššího, než se držet právě jeho:)

hulibrk*
hodnocení

Ja jsem tuto webkameru koupil s druhé ruky,a návod je k tomu jen v angličtině.Pomůžete mi?

vosikac*

*jasne*Jak píše "spider".*palec*

Máš vůbec instalační CD?

hulibrk*
hodnocení

Mám CD na instalaci,ale je to vše anglicky

papene*

*mala*Neboj, já to měla taky v anglině a zvládla jsem to(s pomocí).Vlož CD a zkus to.*palec*

doplněno 22.02.10 12:06:

Jaká je to kamera?

hodnocení

0x

Někdy ani instaloční CD není potřeba, zafunguje plug and play. (taky podle OS). Čili zapojit, čekat, zda nenaskočí "nalezen nový hardware". jestli nenaskočí, tak zkusit v ovládacích panelech "přidat nový hardware" a následovat pokyny. No a když to nevyjde, e na čase přečíst si návod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]