Nejste přihlášen/a.
dobrý večer dnes jsem si nainstalovala nero start smart esentials v češtině.jelikož jsem v tomto naprostá začátečnice našel by se tu prosím někdo kdo by mi celý postup od začátku do konce popsál?
a ještě mi vysvětlil jak si udělat obal na dvd děkuji moc všem
Mno to bychom tu všichni dohromady asi strávili mládí
Nejlépe pohledat na netu a studovat, zkoušet
Než bychom všechno podrobně popsali, jak bylo požadováno a než bychom zodpověděli hlavně tvoje zvídavé doplňující otázky, tak u toho to mládí strávíme. Navíc bychom dělali jen to, co už dělali mnohem chytřejší před námi - jejich postupy a rady najdeš na těch odkazech
Jen hlupák se nezeptá, když může.Byl by sám proti sobě.
No nic.Děkuji za odkazy.Snad pomohou i dalším, méně zvídavým.
doplněno 22.02.10 00:50:I to je možno.
Spíš bych to nazval jen "líný", případně "vyčůraný", aniž by se trochu snažil hledat se ptá a kolem dokola se opakuje to, co již bylo 100x řešeno.
Tací jsou též na fóru AB.info. Nikdo si nepřečte ani pravidla, ani trochu neprolistuje pár stránek. No a hned nové vlákno s dotazem.
A jak to dopadlo. Celé fórum spadlo protože není kapacita disků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.