Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizel vyhledávač Google

Od: papene* odpovědí: 11 změna:

Prosím, jak dostanu zpět "hledat pomocí vyhlédávače google"

Zmizel vyhledávač Google

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bugy*
hodnocení

1x

Klikněte v tom rozbaleném seznamu na "Správce vyhledávacích modulů" tam potom na získat další vyhledávací moduly a znovu si hledání nainstalujte...

papene*
hodnocení

To ano, ale on tam není.

sondaw*

Papene, nemáš tam toho hĺedání nějak moc? Abych pravdu řekla, mít tam tolik zbytečností (ikon), tak mne klepne:D

Zmizel vyhledávač Google #2
sondaw*

Koukni, co mám jenom já, vždyť ty si tím vším hrozně zmenšuješ stránky k prohlížení, na co to tam všechno máš?

Zmizel vyhledávač Google #3
papene*
hodnocení

Normálně, jen tohle.Ale vpravo s googlem, který šel asi do řiti.*plac*

Zmizel vyhledávač Google #4
sondaw*

Stáhni si to a přidej z odkazu, najdi Google CZ-stránky pouze česky nebo Google CZ-Prohledat web a přidej si to mezi vyhledávací moduly

mycroft.mozdev.or/...

papene*
hodnocení

:DMiluju tě *pusa*Díky móóóc*ua*.Paráda.

Akorát nechápu, kam se poděl uličník jeden.

Dotaz proč ty tam máš jen G?

Zmizel vyhledávač Google #5
sondaw*

Proč mám jen G netuším, už tam nemám nic, zobrazila jsem to jen kvůli tobě, já jsem to nikdy k ničemu nepotřebovala:)

Možná je to verzí Firefoxu, fakt nevím, hodila jsem to tam dnes jen kvůli tobě

papene*
hodnocení

Jsi *andel* moc děkuji.

hodnocení

0x

Já používám prohlížeč google chrom a je to nej!

Tady si ho můžete stáhnout: google.com/...

sondaw*

Jestli je nej nevím a nebudu se přít, podle mne je nej to, co tomu kterému člověku bez problémů funguje a s čím nemá problém. Proto je třeba pro mne nej Firefox:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]