Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit více řádek?

Od: papene* odpovědí: 17 změna:
17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj, zkus to v registrech, pokud máš xpčka tak start, spustit, regedit a proklikej se sem: HKEY_CLASSES_ROOTDirectoryshellexContextMenuHandlers a toho resizera smaž, to by mělo být ono a nebo sem hoď obrázek :)

papene*
hodnocení

Ahoj maverick ,

jaký obrázek chceš hodit?

Z registru, co se ti ukazuje pod tou položkou jak jsem ti psal cestu.

Jooo a tenhle program by ti to měl taky ukázat sosej.cz/...

papene*
hodnocení

Je to ono?

doplněno 22.02.10 13:42:

*stop*Raději to nechám raději být, nebo udělám nějakou botu*zed* a budu tu bombardovat dotazy "proč něco nejde apod".*smich*

Počkám si na odborníka.*placni*

*jasne*Díky všem za snahu*pivo*

Jak odstranit více řádek? #2

Ne, to jsi nic nerozklikala. To je jen menu regeditu, musíš se proklikat na tu cestu jak jsem psal a nebo to odstranit přes ten program

perda*
hodnocení

2x

To je funkce toho Jpeg resampleru? Odinstalovat ho, restart, vyčistit PC CCleanerem a znova nainstalovat.

papene*
hodnocení

nn toho zaškrtlého.A je to na zmenšování fotek do papričky co doporučil admin.

Jinak funguje jak má, akorát se tam nějak nacpal víckrát.

papene*
hodnocení

Tak co s tím?*plac*

perda*

To co jsem napsal v první odpovědi - odinstalovat ten program, kterého se to týká, vyčistit a znovu nainstalovat.

papene*
hodnocení

To jsem udělala, ale nic.Stejné.

perda*

A když ho odinstaluješ tak všechny "resize picture" zmiznou? Jak se ten program jmenuje?

papene*
hodnocení

:)Ne zůstávají.

program RESIZE (300kB), který se NEINSTALUJE a všechny fotografie zmenší jedním klikem...

papricka.cz/...

hodnocení

2x

Být tebou tak bych nezasahoval do registru náhodou smažeš něco jiného a jsi v P...

Toto je super program kterým se čistí počítač pokud program najde nějaký chybný, prázdný... klíč tak ho odstravni

Zde: stahuj.centrum.cz/...

papene*
hodnocení

V češtině není?

doplněno 22.02.10 13:35:

*tuc*To se dalo čekat.Díky

22.02.10 13:24

asi ne

papene*
hodnocení

*ua*Tak se mě podařilo konečně odstranit ty zakleté řádky. *uf*

doplněno 23.02.10 06:31:

*hej**palec*Moc děkuji, radost převeliká!*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]