Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Textovy dokument jak na to?

Od: tlustoprd* odpovědí: 8 změna:

Ahoj napsal jem dopis (zpravu) do textoveho dokumentu a je docela dlouhy ale problem je ze ho chci vytisknout na a4 a ta zprava v textovem dokumentu je roztahla je na sizku a ja to chci mit na dalku pekne na a4 nevite jak na to?

doplněno 21.02.10 10:36:

samozrejme na vysku.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Možná bys měl napsat, jaký textový dokument používáš, jestli Word, Poznámkový blok, EmEditor...

tlustoprd*
hodnocení

asi poznamkovy blok.

sondaw*

Jak asi?;)

Pokud opravdu Poznámkový blok, tak Soubor>Vzhled stránky a tam si nastavíš, jak bude stránka při tisku vypadat, máš tam i nághled

Ve volbě Formát si označ Zalamování řádků

tlustoprd*
hodnocení

ja jsem to psal v notebooku tu zpravu a tisknout jsem ji chtel v stolnim pc tam mam i kopirku ,ale v notebooku ,kdyz kliknu na soubor-vzhled stranky tam mi to hodi stranku o instalaci kopirky a tu ja v notebooku nemam tak nevim.

krulis*

Tak tu zprávu do stolního PC přeneste pomocí flashky,nebo jí pošlete mailem a zkuste to tam.

tlustoprd*
hodnocení

ano jiste ,ale ja jsem chtel tu zpravu pripravit v notebooku ,ale to neva .jdu na to dekuji.

perda*
hodnocení

0x

Soubor -> Vzhled stránky -> Na výšku.

tlustoprd*
hodnocení

to mam nastavit v tom textovem dokumentu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]