Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ- proč nejdou odesílat zprávy

Od: kralik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych poradit s icq. všechno probíhalo v pořádku a pak z ničeho nic mi nešly odesílat odpovědi na icq...zkusila jsem ho znovu nainstalovat a ani poté mi to nejde, přitom skype mi funguje dobře...nemám problémy s přihlášením od uživatelů v kontaktu mi zprávy také přijdou pouze jim nemohu odepsat...co s tím? děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Taky můžete zkusit nainstalovat nějakého alternativního klienta. Zkuste třeba Mirandu, ta má mnohu pluginů. Podívejte se na Slunečnici.

sondaw*

Miranda je dobrá volba, používám ji několik let a bez problémů

miranda-easy.net/

www.miranda-im.org/

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Jaký máte OS a ICQ?

Zkusil bych nainstalovat ICQ7: ulozto.cz/...

kralik*
hodnocení

Mám windows xp a icq 7 jsem zkousela asi 5x naistalovat, instalování proběhne v pořádku, ale nakonec mi nejde kliknout do okna pro odpověď , aby se mi ukázal kurzor a já mohla psát..myslím si, že tím to asi bude..,.ale nechápu přoč tam nejde kliknout, přesto děkuji za odpověď a kdyby jste věděl tak napište

vosikac*

*jasne*Odinstalaci jste prováděla přes -přidat nebo odebrat programy-? Já třeba používám pro odinstalaci tento program: stahuj.centrum.cz/...

Neproběhla před Vaším problémem instalace nějakého programu? Nebo čištění pc pomocí nějakého programu (Advanced system care ... atd.)?

kralik*
hodnocení

Zdravím, Všem děkuji za odpovědi a mám naistalovanou mirandu...myslím, že je skvělá...hlavně, že už se konečně domluvím. Tak teda díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]