Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poradit s icq. všechno probíhalo v pořádku a pak z ničeho nic mi nešly odesílat odpovědi na icq...zkusila jsem ho znovu nainstalovat a ani poté mi to nejde, přitom skype mi funguje dobře...nemám problémy s přihlášením od uživatelů v kontaktu mi zprávy také přijdou pouze jim nemohu odepsat...co s tím? děkuji za odpovědi
Taky můžete zkusit nainstalovat nějakého alternativního klienta. Zkuste třeba Mirandu, ta má mnohu pluginů. Podívejte se na Slunečnici.
Mám windows xp a icq 7 jsem zkousela asi 5x naistalovat, instalování proběhne v pořádku, ale nakonec mi nejde kliknout do okna pro odpověď , aby se mi ukázal kurzor a já mohla psát..myslím si, že tím to asi bude..,.ale nechápu přoč tam nejde kliknout, přesto děkuji za odpověď a kdyby jste věděl tak napište
Odinstalaci jste prováděla přes -přidat nebo odebrat programy-? Já třeba používám pro odinstalaci tento program: stahuj.centrum.cz/...
Neproběhla před Vaším problémem instalace nějakého programu? Nebo čištění pc pomocí nějakého programu (Advanced system care ... atd.)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.