Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CCleaner (čistič)

Od: zelenac* odpovědí: 15 změna:

Poprvé jsem stahla tento prográmek na vyčištění PC od balastu. Před chvíli jsem projela čističem- odstranilo to cca 5800MB a dále jak chci projet Registry - kliknu na "hledat peoblém," tak mi to po několika vteřinách restartuje počítač a já se tedy dál nedostanu. poradíte? děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Podívala ses při čištění, co vůbec program odstraňoval?

Zkus soustit kontrolu registru v nouzovém režimu, před opravou udělej zálohu, kterou ti nabídne

Do nouzového režimu se dostaneš restartem PC a než naběhne logo Windows, stiskni F8

zelenac*
hodnocení

Jela jsem dle tohoto návodu, kde doporučuje autor nechat víceméně vše zafajfkované- nejsem expert , tak jsem na to moc nekoukala, stejně mi to moc neříká.

blog.zarohem.cz/...

sondaw*

Dobře, zkus teda jestli ti vyčistí registr v tom nouzovém režimu.

zelenac*
hodnocení

Bohužel to samé. Za 5 sec. restartovalo a pouze projelo 6%!

sondaw*

Zkus CCleaner přeinstalovat

wasek*
hodnocení

0x

Já jsem to do teď taky používal, ale postupně z toho programu dostávám trochu strach. Registry by se s tím prý raději vůbec čistit neměly. Navíc prý bývá problém, pokud máte operační systém 64bit.

Prý je lépe používat čistitč, který je přímo součástí Windows (Všechny programy- Příslušenství-Systémové nástroje-Vyčištění disku)

sondaw*

Mám Vistu Home Premium 64bit, CCleaner používám několik let - čistím i opravuji registr, vždy mám udělanou před opravou registru zálohu. Stalo se mi asi ve dvou případech, že se mi po čištění nezobrazila kompletní nabídka Ovládacích panelů - poklepáním na regpoložky (zálohu CCleaneru) bylo všechno jako den předtím. CCleaner používám totiž denně po skončení práce na PC, smáznu všechno, co je ke smazání nalezeno ( dnes už jen zběžně prolétnu) a stalo se mi opravdu jen to s Ovládacími panely. A se systémem 64bit nemá program nejmenší problém

zelenac*
hodnocení

Taky jsem to nyní zkusila ještě než jsi mi to navrhl, ale stále restartuje.

doplněno 20.02.10 17:14:

ten restart jsem zkusila

doplněno 20.02.10 17:16:

už mi hrabe - to odinstalování ccleaneru - restart - nová instalace a stále restartuje

celp*
hodnocení

0x

Nejsem si jistý zda je pro začátečníka dobré hrabat se v registrech i když s dobrým úmyslem a vynikajícími recenzemi CCleaneru.Pokud se PC bude stále restartovat vypadá to na přeinstalování systému.

sondaw*

Zkus se vrátit ještě bodem obnovení několik dní zpět před to čištění

zelenac*
hodnocení

Bod obnovení udělán, odinstalace ccleaneru, zpět instalace a pořád stejné

sondaw*

Oprav systém z instalačního CD(DVD)

To množství, co jsi vyčistila, to se mi od začátku nezdá, nikdy mi to tolik položek po čištění nenašlo a to mám PC v provozu víc jak 12 hodin denně

odkud je ccleaner stažený?z oficiálního katalogu nebo stránek výrobce nebo od kamaráda z pochybného zdroje?

zelenac*
hodnocení

Vždy jen stahuji ze - Stahuj.cz. Je to zpravidla v češtině.

sondaw*

Stanuj vždy ze stránek výrobce, CCleaner češtinu obsahuje, stačí ji v programu jen nastavit (pokud se spustí v angličtině)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]