Nejste přihlášen/a.
Poprvé jsem stahla tento prográmek na vyčištění PC od balastu. Před chvíli jsem projela čističem- odstranilo to cca 5800MB a dále jak chci projet Registry - kliknu na "hledat peoblém," tak mi to po několika vteřinách restartuje počítač a já se tedy dál nedostanu. poradíte? děkuji
Podívala ses při čištění, co vůbec program odstraňoval?
Zkus soustit kontrolu registru v nouzovém režimu, před opravou udělej zálohu, kterou ti nabídne
Do nouzového režimu se dostaneš restartem PC a než naběhne logo Windows, stiskni F8
Já jsem to do teď taky používal, ale postupně z toho programu dostávám trochu strach. Registry by se s tím prý raději vůbec čistit neměly. Navíc prý bývá problém, pokud máte operační systém 64bit.
Prý je lépe používat čistitč, který je přímo součástí Windows (Všechny programy- Příslušenství-Systémové nástroje-Vyčištění disku)
Mám Vistu Home Premium 64bit, CCleaner používám několik let - čistím i opravuji registr, vždy mám udělanou před opravou registru zálohu. Stalo se mi asi ve dvou případech, že se mi po čištění nezobrazila kompletní nabídka Ovládacích panelů - poklepáním na regpoložky (zálohu CCleaneru) bylo všechno jako den předtím. CCleaner používám totiž denně po skončení práce na PC, smáznu všechno, co je ke smazání nalezeno ( dnes už jen zběžně prolétnu) a stalo se mi opravdu jen to s Ovládacími panely. A se systémem 64bit nemá program nejmenší problém
Nejsem si jistý zda je pro začátečníka dobré hrabat se v registrech i když s dobrým úmyslem a vynikajícími recenzemi CCleaneru.Pokud se PC bude stále restartovat vypadá to na přeinstalování systému.
Oprav systém z instalačního CD(DVD)
To množství, co jsi vyčistila, to se mi od začátku nezdá, nikdy mi to tolik položek po čištění nenašlo a to mám PC v provozu víc jak 12 hodin denně
odkud je ccleaner stažený?z oficiálního katalogu nebo stránek výrobce nebo od kamaráda z pochybného zdroje?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.