Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak znovu přeinstalovat PC a zformátovat

Od: zdenda* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,jsem začátečník a prosím Vás o radu.Neustále se mi seká počítač.Asi by bylo nejlépe vše na počítači smazat,zformátovat a znovu nainstalovat.Mám na počítači Windows XP Professional.Poraďe mi,prosím,podrobně,jak na to.Přdem Vám všem moc děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Existuje spousta již napsaných návodů, např: www.pcporadenstvi/...

ALE žádný návod nemůže popsat všechny situace, které mohou při instalaci nastat, neboť co PC to v podstatě unikát. Proto má rada je obrátit se na někoho zkušeného kdo bude schopen řešit případné problémy při i po instalaci. Dále je třeba také myslet na zálohu dat, programů, nastavení..

Nemusí to být jednoduchý úkol ani pro "profíka"*nevi*

hodnocení

2x

řešilo se to tu, a já to zrvna nedávno potřeboval!

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den. V prní řadě je potřeba si ujasnit jestli konfigurace PC je pro Vás vyhovující.Myslím tím výkon zařízení.Pokud ano,je potřeba zálohovat pro Vás důležitá data na nějaká média.Potom zvolit možnost format C:pokud se proces rozběhne NENÍ CESTY ZPĚT.Pohrejte si s počítačem je to dobrá zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]