Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jsem začátečník a prosím Vás o radu.Neustále se mi seká počítač.Asi by bylo nejlépe vše na počítači smazat,zformátovat a znovu nainstalovat.Mám na počítači Windows XP Professional.Poraďe mi,prosím,podrobně,jak na to.Přdem Vám všem moc děkuji.
Existuje spousta již napsaných návodů, např: www.pcporadenstvi/...
ALE žádný návod nemůže popsat všechny situace, které mohou při instalaci nastat, neboť co PC to v podstatě unikát. Proto má rada je obrátit se na někoho zkušeného kdo bude schopen řešit případné problémy při i po instalaci. Dále je třeba také myslet na zálohu dat, programů, nastavení..
Nemusí to být jednoduchý úkol ani pro "profíka"
Dobrý den. V prní řadě je potřeba si ujasnit jestli konfigurace PC je pro Vás vyhovující.Myslím tím výkon zařízení.Pokud ano,je potřeba zálohovat pro Vás důležitá data na nějaká média.Potom zvolit možnost format C:pokud se proces rozběhne NENÍ CESTY ZPĚT.Pohrejte si s počítačem je to dobrá zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.