Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám minivěž Gogen-cinemax ,potřeboval bych ji propojit s LCD monitorem (větší a kvalitnější obraz),ale nevím jak na to.Věž má výstup kompozitního videa (žlutý CINCH),ale monitor pouze VGA konektor.Potřeboval bych to ,,nějak vybastlit" ,neví někdo způsob,jak to provést?Díky předem.
Ahoj,
řešil jsem podobný problém,a vyřešil jsem ho zakoupením redukce(tuším,že stála 50,-Kč),a měli by ji mít v každém obchodě s elektrosoučástkami.
Zdravím,
děkuji za odpověď , ale tak jednoduché to asi nebude,dost jsem hledal a jediné,co by snad mohlo fungovat je tohle: softcom.cz/... -jenže to slouží k propojení PC a TV a je otázka,jestli to pojede i naopak (dával jsem tam dotaz) , mohl by jsi tu svoji redukci nějak blíže specifikovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.