Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1 VoIP hovor (vyzvánění) na 2 telefonech?

Od: dotaz2 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně VoIP. Chci, aby mi příchozí hovor zvonil na 2 telefonech současně a na jednom znich abych poté hovor přijmul. Mám připojený hw telefon, funkční. Dál mám ve stejné síti notebook a na něm sw telefon xLite, taky funkční.

Stav je takový, že z obou telefonů můžu volat ven, např. na mobil. Ale když volám z mobilu zpět, zvoní jen xLite, případně žádný (ozívá se obsazeno).

Na xLite je zaškrtnutá volba "register with domain and recieve incomig calls" - pokud odškrtnu, zvoní zase jen hw telefon.

Nevíte někdo jak zařídit, aby zvonili oba? Nějaké přesměrování, sdílení nebo tak něco? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ja poradit neumim, vim ale kde se to odborniky na VOIP jen hemzi www.telefonujeme.cz Pouzivam take VOIP a uz jsem tam par problemu k naproste spokojenosti vyresil.

dotaz2
hodnocení

Ok, zkusim, díky:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]